ALU ograje montažnih hiš

DomovMN ograjeALU ograje montažnih hiš

ALU ograje montažnih hiš

MN GROUP d.o.o.

alu_ograje_montaznih_his-mn

Sodobna gradnja hiš, je v veliki meri povezana z montažnimi hišami. V zadnjih letih, je pravi razcvet gradnje montažnih hiš. Popularnost montažnih hiš in njihova izvedba, je postala pravi hit, bi se lahko reklo.

Montažna hiša ima kar veliko prednosti pred klasično izgradnjo. Montažno hišo sestavijo iz prej izdelanih elementov na gradbišču. To je glavna prednost. Sama izvedba od začetka gradnje in dokončanje objekta je veliko krajša, kot če bi hišo zidali s klasično metodo. Tako lahko v idealnih pogojih, montažna hiša omogoča vselitev že po treh mesecih, od pridobitve gradbenega dovoljenja.

Zgodovina montažnih hiš je dolga. V določenih državah so postale že tradicionalni tip stanovanjske gradnje. Ocena za področje Evrope je, da gradnja montažnih hiš predstavlja nekje med 20 in 30% celotne gradnje bivalnih objektov. Sama gradnja je čista, brez večjih gradbenih odpadkov. Ker je gradnja bolj natančnejša, bi jo lahko uvrstili v pomembne ekološke dejavnike. Priljubljenost montažnih hiš je predvsem v Evropi, Kanadi in Združenih državah Amerike. Primerjava s številnimi obstoječimi domovi, je v korist montažnih hiš. So cenejša izvedba in zato vedno bolj priljubljena izbira.

Seveda je poleg same hiše potrebno poskrbeti za njeno celostno podobo in končni izgled. ALU ograje montažnih hiš imajo pri tem zelo pomembno vlogo. Vsako teraso, balkon, stopnice je potrebno zaščititi, da ne bi prihajalo do padcev. Lahko izberemo INOX ograje, ki so vedno bolj moderne. Ali izberemo steklene ograje, ki so klasični izbor. Ali pa se odločimo za ALU ograje.

ALU ograje montažnih hiš so pomembne ne samo kot varnostni element, ampak tudi kot dekorativni element. Vsak objekt mora imeti zaključeno podobo. Zato tudi montažne hiše niso izjema. Ograja kot varnostni element seveda služi pred morebitnimi padci in poškodbami. Kot dekorativni element pa imajo vlogo, da objekt povežejo z okolico in, da objekt deluje kot zaključena celota.

Montažne hiše imajo v osnovi leseno konstrukcijo. Kljub temu se lahko na leseno konstrukcijo montira ALU ograje. ALU ograje montažnih hiš ne poškodujejo. Njihova vgradnja s posebnim sistemom pritrjevanja, bo zagotovilo enako trdnost in oprijem, kot če bi jo vgradili v beton. Ograje se lahko izdelajo s pokončnimi ali vodoravnimi prečkami. Število prečk se lahko poljubno izbere. Seveda se za končno število prečk izračuna njihova medsebojna razdalja, da so pravilno razporejene. Prečke so lahko polkrožne ali krožne. Linije prečk so lahko ravne ali kvadratne.

ALU ograje montažnih hiš so velikokrat boljša rešitev od lesenih ograj. Ker je sama montažna hiša pretežno izdelana iz lesa, je ograja iz aluminija dodana vrednost. Tako vizualno razbije leseno konstrukcijo, da končnemu pridih žlahtnosti. Hiša in posledično tudi vrednost nepremičnine zraste, ker je vizualno lepša. Nikakor pa ne smemo izbrati preveč kričečih ALU elementov na ograji, ker bi s tem dosegli negativen učinek.

Samo izgradnjo, montažo in končno izvedbo prepustimo mojstrom. Ne lotimo se postavitve ALU ograje sami, če tega nismo še nikoli počeli. Še najmanj pa zaradi stroška postavitve ograje, ker se lahko zgodi, da bi v primeru zapletov imeli veliko večje izdatke, preden smo se podviga lotili sami. Strokovnjaki bodo določene probleme rešili takoj, nas pa bi v primeru samo izvedbe, lahko drago stalo.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve