MEDISPORT


Ski servis

Smučanje je danes zagotovo eden od najbolj priljubljenih športov. Obenem je način prevoza, športna disciplina in prostočasna aktivnost. Sodobno smučanje se je razvilo na Norveškem, kjer so smučke imenovali "skíð", kar bi lahko prevedli v razcepljen kos lesa. Nekateri pravijo, da naj bi smučali tudi v Aziji, na današnjem Kitajskem, že 600 let pred našim štetjem. Do sredine 19. Stoletja so ljudje smuči uporabljali predvsem za transport, od takrat pa se počasi razvije v šport in kasneje postane tudi priznana olimpijska disciplina. Smučanje delimo na nordijske in alpske discipline. Te dve disciplini pa imata veliko različnih stilov smučanja, od teka na smučeh do freestyla in smučarskih skokov. Za smučanje potrebujemo smuči, vezi, smučarske čevlje oziroma pancarje, vezi, smučarske palice, čelado in smučarska očala. Seveda pa se oprema nekoliko razlikuje za vsako od pod disciplin. Za smučanje so priporočljiva topla in nepremočljiva oblačila, kot je na primer smučarski kombinezon. Na smuči nanesemo vosek, da je trenje čim manjše. Za varnost na smučišču je pomembno, da uporabljamo vzdrževano in ustrezno smučarsko opremo. Da se pripravimo na sezono spuščanja po belih strminah, je priporočljiv obisk ski servisa. Manjša popravila lahko naredimo tudi doma, če imamo ustrezno znanje, vendar pa se lahko vedno obrnemo tudi na strokovnjake, ki bodo poskrbeli, da bodo naše smučarske počitnice brez stresa in skrbi. Smučarski servis je priporočljiv, kadar opazimo težave z opremo: na primer globoke praske v drsni ploskvi smuči, razrahljane vezi, ipd.

Pro bike in ski servis je smučarski in kolesarski servis. Nahaja se v Ljubljani, v Šentvidu. Pro ski servis izhaja iz tekmovalnega smučanja, s katerim so začeli svojo dejavnost. Zaradi velikega povpraševanja in zanimanja, pa so svoje znanje in izkušnje prenesli še na področje rekreativnega smučanja. Pro bike in ski servis nudi celosten pristop pri svetovanju strankam, pomaga pa vam na vsakem koraku od nakupa do popravil. Zagovarjajo kvalitetno storitev, ki pa ni na račun sprejemljive cene. Veliko pozornosti namenjajo stalnemu prilagajanju času in trendom, kar se kaže v tem, da v zadnjih letih preko 30% dohodkov namenimo za razvoj in nakup sodobne opreme, kar jih uvršča med najbolj sodobno opremljene smučarske servise pri nas. Njihova profesionalnost se zrcali tudi v tem, da za svoj kolesarski in ski servis iščejo le najbolj vrhunske serviserje z bogatimi izkušnjami na določenem področju. V ljubljanski regiji najsodobnejše opremljeni smučarski servis nudi svojim strankam številne ugodnosti pri nakupu in popravilu smuči in smučarske opreme. Poleg izvajanja kvalitetne servisne storitve smuči, skrbijo tudi za snežne deske, pri čemer jim pomaga Rok Flander, ki je leta 2007 postal svetovni prvak v deskanju na snegu. Reden ski servis zmogljivost vaših smuči ali snežne deske bistveno poveča in prilagodi vašemu znanju smučanja. 

Ski servis


Podjetje nima akcij.

Medi-sport d.o.o.

Davčna številka: 40438422

Matična številka: 5570999

Štula 13, 1210 Lj.-Šentvid

http://www.medi-sport.si/

info@medi-sport.si

+386(0)1 5125432

+386(0)51 686 171

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »