MEDISPORT


Kolesarski servis

Kolesa ne poganjajo le noge, saj zato, da gladko teče, potrebuje tudi veliko ljubezni in pozornosti. Ob redni uporabi je pomembno, da spremljamo »vedenje« našega kolesa, saj nam lahko njegov zunanji izgled pa tudi zvoki, povejo veliko o tem, kaj se z njim dogaja. Ropotanje, škripanje in cviljenje so rdeči alarmi, da je potreben temeljit pregled kolesa, pri čemer nam pomaga kolesarski servis. Kot občasni uporabniki morda ne poznamo vseh postopkov in načinov, da bi kolesu zagotovili dolgo in zdravo življenje, ampak veliko prispeva že to, da skrbimo za vsaj osnovno nego. Osnovna nega kolesa vključuje redno čiščenje celotnega prevoznega sredstva in podmazovanje verige, saj tako optimiziramo njegove sposobnosti, poskrbimo za bolj varno vožnjo in za daljšo življenjsko dobo kolesa.  Kolo pa je dobro vsake toliko časa peljati na pregled v profesionalni bike servis, saj strokovnjaki vedo, kje iskati vzroke za morebitne težave in nam svetujejo, kako jih odpraviti. Tudi, če znamo za osnovna popravila poskrbeti sami, je pametno zaupati kolesa v oskrbo profesionalcem, kadar se pojavijo resnejše težave. Nakup kolesa je namreč investicija, najboljši način, da zavarujemo to investicijo pa je, da skrbimo za svoje kolo. To nam na dolgi rok prihrani veliko težav, časa in denarja. Naoljena veriga, pravilno regulirane zavore in primerno napihnjene zračnice so le ene izmed stvari na katere moramo biti pozorni. Pred daljšimi izleti je priporočljivo narediti manjši, poskusni krog oziroma testno vožnjo, na kateri preverimo, ali vse deluje kot je treba. Zagotovo si nihče ne želi, da bi ga kakšna težava presenetila na dolgi poti. V kolikor nismo prepričani, ali je vse v redu, je najbolje obiskati bližnji kolesarski servis in se prepričati o ustreznem delovanju kolesa.

Eden od teh je tudi Pro ski in bike servis v Ljubljani. Kolesarski servis se nahaja v Šentvidu, v bližini šentviške cerkve. Pro bike in ski servis je kolesarski servis, kjer boste našli odlično kvaliteto storitve za zmerno ceno. S servisiranjem koles in smuči imajo dolgoletne izkušnje, posebno pozornost pa namenjajo profesionalni izbiri kadra. Pohvalijo se lahko prav s tem, da pri njih delajo vrhunski serviserji, ki izhajajo iz tekmovalnega kolesarjenja, zaradi česar imajo nenadomestljivo znanje in vse potrebne izkušnje, da strankam nudijo celostno svetovanje in popravila. Kolesarski servis Pro ski in bike je pooblaščeni serviser za blagovne znamke TranzX, AVE, Schirocco in KTM, poslovno pa sodelujejo tudi z velikim slovenskim športnim trgovcem Hervisom. V Pro ski in bike servisu vam nudijo koristne nasvete in popravila. Ukvarjajo se z popravili vrhunskih koles, uspešno pa servisirajo tudi vsa ostala kolesa  visokega, srednjega ali nižjega cenovnega razreda – od gorskih in downhill, do mestnih koles, popravil karbonskih okvirjev, servisa električnih koles, sestavljanja koles. Njihovo profesionalnost kaže tudi dejstvo, da jim kot pooblaščenemu serviserju zaupa več blagovnih znamk ter trgovine Sport direct. V kolikor potrebujete kolesarski servis, vas zanima nakup kolesa ali pa želite pripraviti svojo smučarsko opremo na sezono, vam bo na pomoč priskočil bike in smučarski servis.

Kolesarski servis


Podjetje nima akcij.

Medi-sport d.o.o.

Davčna številka: 40438422

Matična številka: 5570999

Štula 13, 1210 Lj.-Šentvid

http://www.medi-sport.si/

info@medi-sport.si

+386(0)1 5125432

+386(0)51 686 171

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »