MEDISPORT


Bike servis

Kolesa so vedno bolj priljubljeno prevozno sredstvo, ki vsaj v mestih nadomešča prevoz z avtomobilom, motornim kolesom ali javnim potniškim prometom. Nekateri kolesarji vsak dan sedejo na kolo in se vozijo z njim v službo, iz kolesarskih poti pa jih prežene šele snega ali led. Drugi sedejo na kolesa ob prvih pomladnih sončnih žarkih in se z njim peljejo na izlet v naravo, spet tretji pa se ukvarjajo s profesionalnim kolesarstvom kot športom ali celo poklicem. Tudi za tiste, ki na svoja kolesa sedejo bolj redko pa velja, da morajo biti pozorni na redno nego in vzdrževanje zračnic, ogrodja, zavor in ostalih delov kolesa. Preden se namreč odpravimo na pot, pa naj bo to tura po planinah, pot v službo ali nedeljski izlet po bližnji okolici, je dobro preveriti, da je z našim kolesom vse v najlepšem redu. V kolikor se pojavijo kakšne težave, nam pomaga bike servis. Pri preventivi pa nam pomaga nekaj preprostih pravil. Prvo pravilo je, da je čisto kolo bolj varno kot umazano kolo. Deli umazanije namreč lahko oslabijo funkcionalnost kolesa, pa tudi hitreje dotraja in se pokvari, če ga ne čistimo redno. Okvir kolesa čistimo z vodo in milnico, uporabljamo pa mehko gobico za čiščenje ali krpo, ki ne poškoduje kolesa. Pri čiščenju odsvetujejo uporabo curka vode z velikim pritiskom in agresivnih čistilnih sredstev, kot je WD 40. Po vožnji na dežju je dobro, da kolo posušimo s krpo in ga podmažemo. Drugo pravilo je, da je treba poskrbeti za to, da je veriga vedno naoljena. Tretje pravilo pa so ravno prav polne zračnice. S temi osnovnimi pravili lahko zagotovimo, da bo naše kolo boljše in dlje delovalo. Seveda bolj ko je kolo kompleksno in bolj ko ga izpostavljamo težkim pogojem, več naše pozornosti rabi. V kolesarskih servisih lahko običajno kupimo kolesa, dodatno opremo in čelade, poskrbijo pa tudi za nasvete in pomoč pri težavah s kolesom. Če pravočasno in redno obiskujemo bike servis, nam bo na dolgi rok prihranjenih veliko evrov in skrbi, saj nas ne bo presenetila nepričakovana težava.

Eden od servisov, ki nudi celostni pristop je Pro ski in bike servis v Ljubljani. Najdete ga v Šentvidu, v bližini šentviške cerkve, kjer lahko kupite in servisirate kolesa vseh velikosti, vrst in oblik. Kot pravijo sami stremijo k kvaliteti, a ne na račun previsokih cen. S servisiranjem koles ima bike servis dolgoletne izkušnje, predvsem pa so ponosni na profesionalnost svojega kadra. Pri njih namreč zaposlujejo serviserje, ki izhajajo iz tekmovalnega kolesarjenja, zaradi česar imajo vrhunske izkušnje in znanje. Poleg kolesarskih popravil lahko tu najdete tudi ski servis. Pro ski in bike je pooblaščeni serviser za blagovne znamke TranzX, AVE, Schirocco, KTM ter številne druge, zaupata pa jim tudi velika trgovca Hervis in Sport direct. Tukaj najdete storitev za vsak žep in za vsako kolo-  od gorskih in downhill, do mestnih koles. Pro ski in bike servis se ukvarja tudi s sestavljanjem koles, popravili električnih in karbonskih koles.

Bike servis


Podjetje nima akcij.

Medi-sport d.o.o.

Davčna številka: 40438422

Matična številka: 5570999

Štula 13, 1210 Lj.-Šentvid

http://www.medi-sport.si/

info@medi-sport.si

+386(0)1 5125432

+386(0)51 686 171

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »