Magna plus d.o.o.


Bioresonanca Ljubljana in Maribor

V človeškem telesu se nahajajo elektromagnetna sevanja in valovanja, ki nihajo od zelo dolgih pa vse do zelo kratkih valov. Telo tako samo uravnava normalna elektromagnetna nihanja in tudi bolezenska nihanja. Slednja lahko nastanejo zaradi bolezni in bolezenskih stanj v telesu ali pa celo okoljskih vplivov, kot so sestavine v hrani in vodi ali razna elektromagnetna sevanja aparatov, telefonov, ekranov itd. Telo samo regulira določena sevanja, vendar, ko se tako ravnovesje v telesu poruši, pride lahko tudi do hujše bolezni ali do raznih bolečin, kot so na primer bolečine v križu.

Bioresonanca ali bioresonanca Ljubljana je medicinski koncept, v katerem se predlaga, da se elektromagnetno valovanje uporabi kot diagnosticiranje in zdravljenje obolenj. Prva sta jo uporabila in izumila Franz Morell leta 1977 v Nemčiji skupaj s svojim zetom, inženirjem Erichom Raschejem. Sprva se je tržila po imenom MORA terapija, v njenem imenu se skrivata oba priimka in sicer MOrell in RAsche. Nekatere aparature za bioresonančne terapije vsebujejo elektronsko vezje za merjenje odpornosti kože, podobno kot elektro-psihometer, ki ga uporabljajo v scientologiji, katerega so izumitelji želeli izboljšati. Tako so prišli so aparata, s katerim je mogoče zaznati različne bolezni, odvisnosti ter bolečine v spodnjem in zgornjem delu hrbta. Sama elektromagnetna terapija pa je po določenih točkah tudi povezana s podobnimi koncepti v tradicionalni kitajski medicini, zlasti akpunkturo. Vendar je sam princip elektromagnetnega sevanja proizvedenega v živih in neživih celicah izumil ruski inženir Georges Lakhovsky in to študijo tudi objavil v »The Secret of Life« leta 1925. Njemu so nato sledili še drugi raziskovalci: Harold Saxton Burr, Robert O. Becker ter Fritze A. Popp. To se je čez leta izpopolnjevalo in smo tako preko vmesnih stopenj, kot pri MORA terpiji prišli do prave bioresonančne terapije in bioresonance Maribor, kot jo poznamo danes. Z uporabo take bioresonance Ljubljana se lahko lotimo zdravljenja bolezni brez zdravil, saj s spodbujanjem pozitivne bioresonančne spremembe v celicah spodbija in pozitivno usmerja tokove, ki jih povzroča bolezen. Bioresonančne naprave so sposobne izolirati in identificirati odzive patogenov, ki jih naprava prejme v mešanici odgovorov preko elektrod. Preko istih elektrod nato naprava nazaj v telo pošilja pozitivne signale, ki imajo zdravilni učinek in tako pomagajo pri premagovanju bolezni. Bioresonančne terapije se izvajajo po vsem svetu s posameznimi zdravniki in zdravnicami. Je popolnoma varna in naravna metoda terapije s pomočjo katere se spodbudi in okrepi naravne elektromagnetne frekvence, ki jih proizvaja telo za obnovitev zdravja in za boj proti bolezni. Bioresonanca Ljubljana je tako primerna in učinkovita pri najrazličnejših zdravstvenih težavah. Vendar pa na to temo ni bilo večjih študij ali pa so le-te še nedorečene, zato bioresonančno terapija ali z drugo besedo bioresonanco Ljubljana klasificiramo kot alternativno medicino.

Bioresonančne naprave delujejo na načelu, da ima vse svoje edinstvene indentifikacijsko-frekvenčne vzorce, ki jih naprava skozi proces zazna in tako izpostavi neravnovesje v telesu. Taki aparati so programirani z ogromnimi knjižnicami frekvenčnih vzorcev, ki se nanašajo na fizično in čustveno delovanje, potencialne dejavnike stresa in izravnalne dejavnike. Ker pri bioresonanci Maribor in terapijah s takimi napravami ni posegov v telo, je popolnoma primerna za uporabo kjerkoli in ne glede na starostno skupino posameznika. Naprava namreč skenira vsak del vašega telesa in pridobiva informacije o elektromagnetnem sevanju tako za zdrave dele telesa kot neravnovesja ali obolele dele telesa. V telesu zazna in harmonizira neravnovesja preko resonančnega vzorca ter na podlagi podanih informacij ustvari formule za uravnoteženje bio polja telesa, uma in čustev vsakega posameznika. Bioresonanci Maribor ali terapijam z bioresonančno napravo pripisujejo več pozitivnih učinkovin, med drugim tudi pospešuje celjenje po operacijah. Prav tako pomaga pri vzorcih bolezni in ponovnega usklajevanja v telesu, kot na primer ekcem, migrene, nespečnost, srčne bolezni, astma, bolezni ščitnice, artritis, prekomerna telesna teža, bolečine v hrbtenici ter razne zasvojenosti. Prav tako se pri analizi lahko ugotovijo razne alergije na hrano, njene sestavine ali okoljske vplive ter jih preko terapij omilimo ali v večini primerov pozdravimo. Tako bioresonančna terapija uporablja elektromagnetne frekvence, ki jih telo ustvarja in oddaja, da se zazna prisotnost parazitov, bakterij, toksinov in drugih zdravstvenih motenj in jih pomaga odpraviti ali zatreti.

Sam pregled temelji na analizi našega telesa. Najprej se preveri vitalnost notranjih organov in se izpostavi glavne vzroke za morebitne težave, ki jih imate. Z rezultati te analize se nato lahko vzpostavi načrt zdravljenja glede na potrebe vašega telesa. Sama bioresonanca Maribor ali bioresonančna terapija je neivaziven ter neboleč način vračanja in zdravljenja svojega telesa nazaj v optimalno elektromagnetno sevanje in s tem optimalno zdravje. Ukvarja se s skritimi vzroki bolezni in slabega zdravja. Vse snovi resonirajo v posebnih elektromagnetnih frekvencah, vključno s človeškim telesom. Strupene snovi v telesu kot so okužbe, razne kemikalije in težke kovine, telesu spremenijo vzorec frekvence v katerem seva in telo začne to samodejno popravljati, da se prilagodi novim frekvencam. Uporaba bioresonance in elektromagnetne terapije ter podobnih zdravljenj telesu omogoča, da se vrne v svoje naravno zdravo frekvenco, ki omogoča hitrejše zdravljenje ter pomaga ljudem, da zaživijo brez odvisnosti, raznih alergij in bolečine. Bioresonančne terapije krepijo telesu lastno zdravo frekvenco in spodbuja razstrupljanje. Namreč točno to telo potrebuje, da se znebi nakopičenih odpadkov, ki bi se drugače v celice dostavili na celičnem nivoju. Skupaj z bioresonanco je priporočljivo kombinirati tudi zravo prehrano. Terapevt priporoči najboljši načrt skupaj z dodatki, ki so zdravi za vaše telo in jih lahko uporabljate.

Bioresonančna terapija ali bioresonanca Ljubljana uporablja strateško postavitev elektrod na površini kože. Električni signali se prenašajo s površine kože preko elektrod in nato nazaj v kožo, da se očisti blokade in vzpostavi naravni pretok energije v telesu. Namreč vsaka celica proizvaja majhne elektromagnetne vibracije. Zdrave celice oddajajo harmonične vibracije in signale, ki prosto resonirajo med seboj. Medtem ko toksini ali mikrobi, ki okužijo zdrave celice dodajo svoje frekvence, ki nato izkrivljajo elektromagnetne frekvence zdravih celic. Potrebnih je več sej, saj je najprej potrebno diagnosticirati stopnjo blokade v našem telesu, le te so povezane s pacientovimi boleznimi. Na podlagi prejetih podatkov bioresonančnega aparata se vzpostavi zdravljenje, nadalje se lahko intenzivnost signalov poveča ali pa elektrode usmeri na določen del telesa, ki je še posebej problematičen ali obolel. 

Bioresonanca Ljubljana in Maribor


Podjetje nima akcij.

Podjetje Magna plus d.o.o. daje velik poudarek zdravju vsakega posameznika. Izboljšajo lahko zdravje in preko terapij obnavljajo vaše telo, medtem, ko se sproščate v prijetnem ambientu. V svojem repertoarju imajo več produktov, s katerimi si lahko lajšate bolečine in z njihovo uporabo si z lahkoto doma naredite lasten center sproščanja in wellnessa, iz katerega še dolgo ne boste želeli oditi.

Curnovec 42p, 8253 Artiče

http://www.biomat.pro/

041/668-811

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »