HSS Bazeni, Jobplus d.o.o.


HotSpring masažni bazeni

V današnjih dneh je trg poln masažnih bazenov in marsikdo bi rekel, da so HotSpring masažni bazeni le eni iz velike množice. Masažne bazene ponujajo mnoga podjetja in na prvi pogled med različnimi masažnimi bazeni ne opazimo velikih razlik. Vendar če pogledamo podrobneje, opazimo, da so bistvene stvari, od katerih bo odvisno uporabnikovo zadovoljstvo, očem skrite. HotSpring masažni bazeni imajo kar nekaj odlik, po katerih se razlikujejo od konkurenčnih proizvodov. So namreč edini masažni bazeni na slovenskem trgu, ki ponujajo neprestano 100% filtracijo vsako minuto dneva. Bazenska voda se namreč tudi takrat ko HotSpring masažni bazen ni v uporabi, s pomočjo obtočne črpalke filtrira preko enega kartušnega filtra, kar podaljša časovno uporabnost vode. Ob uporabi se aktivirajo vsi filtri, število le teh je odvisno od velikosti masažnega bazena. Druga stopnja filtracije je kartuša srebrovih ionov, ki poskrbi za bakteriološko filtracijo, torej bakterijam preprečuje širjenje in jih hkrati uničuje. Kartušo vstavimo v enega izmed filtrov in s srebrom naparjeni ioni se samodejno sproščajo v vodo. Kartuša z ioni se v roku šestih mesecev izpere  in jo je potrebno zamenjati.Tretjo stopnjo filtracije pa predstavlja ozonator, ki je vgrajen v strojnico HotSpring masažnega bazena. Dodajanje ozona v bazensko vodo preprečuje nastanek alg. Namreč pri nakupu najpogosteje pomislimo tudi kako pogosto bo potrebno čistiti notranjo školjko ter menjavati vodo. S kvalitetnimi filtri in njihovim neprestanim delovanjem to postane zadnja skrb.

Ko razmišljamo o masažah verjetno najprej pomislimo na število šob. Vendar bi radi poudarili, da je število šob lahko zavajujoče, saj nam nič ne povejo o funkciji in intenzivnosti masaže, ki jo ponujajo. Bolj pomembno je, da vam masažni bazen ponuja veliko različnih masažnih mest in s tem velik nabor raznolikih masaž. HotSpring masažni bazeni se lahko pohvalijo s tem, da se masažna mesta pri nobenem modelu ne ponavljajo. Pomembna je torej raznolikost, saj ravno v tem je učinek večji. Intenzivnost vodnega toka in različne šobe namreč ustvarjajo različne pritiske na telo, kar tudi najbolj blagodejno vpliva na vse celice v telesu.  

Ob izbiri masažnega bazena se vprašamo tudi koliko stroškov bo sam bazen ustvaril med delovanjem. Kako energetsko varčen je jacuzzi je pomembno vprašanje, njegov odgovor pa lahko celo prevesi tehtnico na pravo ali napačno stran. HotSpring masažni bazeni imajo certifikat, potrjen s strani neodvisne inštitucije TÜV in zagotavljajo izredno nizko porabo, kar sodi med najpomembnejše karakteristike. K temu pripomore tudi izredno kvalitetna večplastna izolacija, ki zapolnjuje bazen po vsej notranjosti med notranjo školjko in zunanjim ohišjem. Ima sedem različnih plasti posebne izolativne pene in tako preprečuje toplotno izgubo, s tem pa prihrani pri električni energiji. Taka izolacija preprečuje izgubo toplote pri stranicah, tako je edina prava izguba toplote le v ozračje neposredno nad vodo. Vendar pozimi to niti ni nujno slaba lastnost, saj se tako ne prehladimo, ko se sproščamo v mrzli in zasneženi idili. Segret zrak pa pozitivno učinkuje tudi na naša dihala in tako po končanem masiranju stopimo v svet z lažjim korakom in kakšno skrbjo manj.

HotSpring masažni bazeni


Podjetje nima akcij.

Podjetje Job plus d.o.o., v okviru družine Plešec - Pečarič, se že vrsto let posveča svetovanju, trženju, servisiranju in vzdrževanju masažnih bazenov vodilne svetovne znamke HotSpring®. Člani družine skrbno in predano pridobivajo strokovno znanje, nenehno izpolnjujejo svoje veščine in razvijajo svoj pristop z velikim posluhom za stranke oziroma uporabnike.

V več kot 15 letih obstoja so poskrbeli za zadovoljstvo več kot 800 družin, ki so začeli uporabljati masažne bazene HotSpring®. Za stranke skrbijo pred, med in po nakupu masažnih bazenov. Zvestoba jih odlikuje tako v odnosu do masažnih bazenov kot v razmerju z njihovimi strankami, to pa zagotavlja zanesljivost in varnost na vseh področjih njihovega poslovanja.

Celovška 336

http://www.jobplus.si/

info@jobplus.si

041 638 019

01 512 23 41

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »