HSS Bazeni, Jobplus d.o.o.


Job plus d.o.o.

Nagrajen prodajni salon JobPlus v Ljubljani je dom osebnega doživetja masažnih bazenov HotSpring®. V njem so razstavljeni najbolj atraktivni modeli masažnih bazenov HotSpring® in dodatki zanje. Na voljo je tudi obratujoč masažni bazen v prijetnem intimnem okolju, katerega lahko preizkusite in zagotovljen kotiček za strokovni posvet.

JobPlus, Razstavni salon masažnih bazenov HotSpring®

Celovška 336

1210 Ljubljana Šentvid

041 638 019

080 88 68

Pričakujemo vas od ponedeljka do četrtka med 10 in 17 uro, v petek med 10 in 15 uro. Če pa ste v časovni stiski, se lahko dogovorimo za termin izven delovnega časa.

Job plus d.o.o.


Podjetje nima akcij.

Podjetje Job plus d.o.o., v okviru družine Plešec - Pečarič, se že vrsto let posveča svetovanju, trženju, servisiranju in vzdrževanju masažnih bazenov vodilne svetovne znamke HotSpring®. Člani družine skrbno in predano pridobivajo strokovno znanje, nenehno izpolnjujejo svoje veščine in razvijajo svoj pristop z velikim posluhom za stranke oziroma uporabnike.

V več kot 15 letih obstoja so poskrbeli za zadovoljstvo več kot 800 družin, ki so začeli uporabljati masažne bazene HotSpring®. Za stranke skrbijo pred, med in po nakupu masažnih bazenov. Zvestoba jih odlikuje tako v odnosu do masažnih bazenov kot v razmerju z njihovimi strankami, to pa zagotavlja zanesljivost in varnost na vseh področjih njihovega poslovanja.

Celovška 336

http://www.jobplus.si/

info@jobplus.si

041 638 019

01 512 23 41

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »