frischeis_logo


Zunanje talne obloge

Če si želite preurediti svojo okolico hiše, dvorišča, teraso in ne veste, kje začeti, se obrnite na podjetje J.u.A. FRISCHEIS d.o.o. Kadar ste v zagati, katere zunanje talne obloge izbrati, je najbolje, da skočite na njihovo spletno stran in si pogledate njihovo ponudbo. Še bolje je, da jih osebno obiščete v njihovih prodajnih salonih. Njihovo prodajno osebje, vam bo pomagalo pri vaših težavah glede zunanjih talnih oblog. Podali vam bodo nasvete in primerjave med različnimi talnimi oblogami, poleg tega pa vas opozorili na morebitne pomembne informacije glede njih.

Če urejamo teraso imamo na voljo različne izbire glede zunanje talne obloge. Če se odločimo za betonsko teraso, imamo na voljo samo en material. Lahko pa se odločimo tudi za osnovo iz betona, na katerega potem nameščamo keramične ploščice. Glede keramike in njenih vzorce imamo na trgu ogromno veliko izbire. Če se odločimo za terasne deske imamo določene omejitve glede izbire zunanje talne obloge. Material, ki ga izberemo, mora biti primeren mestu, kjer bo vgrajen in njegovim vremenskim spremembam. Lesene terasne deske so primerna izbira, ampak moramo premišljeno izbrati glede na vrsto lesa. Ta ne sme biti preobčutljiva na sončne žarke, saj ti lahko vplivajo na obliko lesa. Prav zaradi zunanjih vremenskih vplivov so WPC terasne deske vedno bolj priljubljene.  Prednost pred drugimi terasnimi deskami so, da ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, njihova površina preprečuje drsenje, vseeno pa imajo izgled lesa.

Tlakovce štejemo tudi med zunanje talne obloge. Ko izbiramo tlakovce, moramo preučiti, če ima zgornja površina na terasi dolgotrajno obstojnost. Na izbiro imamo veliko različnih barv in oblik, zato lahko hitro najdemo nekaj, kar nam bo všeč. Trenutno so nežni pastelni odtenki zelo priljubljeni, saj dajejo občutek prijetnosti.

Ko izbiramo zunanje talne obloge, je pametno pregledati odpornost vsake na zunanje vplive kot so zmrzal, sol in druge. Bolj je talna obloga odporna na zunanje vplive, daljša bo njena življenjska doba. Med zunanje talne obloge uvrščamo tudi betonske plošče, robnike in razne kamnite izdelke. Pri naši izbiri moramo upoštevati vse lastnosti talnih oblog, saj se le na tak način lahko približamo kvaliteti in obstojnosti.

Pri končni izbiri je seveda pomembna tudi velikost prostora, kjer bo zunanja talna obloga ležala. Poleg tega se je potrebno prilagoditi tudi našim finančnim sredstvom, vendar naj bo kvaliteta vseeno v ospredju.

Zunanje talne obloge


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »