frischeis_logo


Talne obloge za zimski vrt

Prav zaradi zimskega vrta lahko ostanemo v stiku z naravo tudi v hladnem delu leta. Kavo lahko v zimskem vrtu pijemo tudi pozimi, vzgajamo lahko rastline ali pa preprosto uživamo in počivamo. Talne obloge za zimski vrt, vrata, zasteklitev nam lahko dajo eleganten izgled.

Največjo pozornost pritegnejo talne obloge za zimski vrt. Lahko izbiramo med lesenim, keramičnim ali kombinaciji obojega.  V predeli, kjer želimo imeti rastline  lahko uporabimo keramične ploščice, na pohodni površini pa WPC terasne deske. Tla morajo biti nujno prilagojena drugim delom objekta, v primeru, da zimski vrt tvori podaljšek prostora v hiši. Če imamo vmes teraso, uporabimo terasne deske.

Pred samo zasteklitvijo vrta moramo prvo položiti talne obloge za zimski vrt. Če je zimski vrt hkrati tudi naš dnevni prostor, moramo poskrbeti za termoizolacijski estrih.

S prozorno pregrado lahko zimski vrt tudi ločimo od ostalih prostorov. Pregrada je steklena, lahko izbiramo med fiksno ali premično. Če se odločimo za masivni zid, bo ta preprečeval svetlobo, vendar pa ima boljšo toplotno izolacijo. Za izolacijo lahko uporabimo tudi leseno vlakneno ploščo Steico. Rastlinam v zimskem vrtu se prilagodimo z razsvetljavo in ogrevanjem. Ogrevamo lahko z vgradnjo toplotne črpalke ali pa ogrevamo na klasičen način, odvisno od namena uporabe zimskega vrta.

Zimski vrt lahko naredimo v različnih oblikah in pa tudi barvah. Materiala, ki se uporabljata pri izgradnji sta PVC in ALU. Izkoriščenost zimskega vrta je odvisna od nas samih. Pomembno je, da pri izgradnji upoštevamo arhitekturo samega objekta in pokrajino. Priporočljivo je, da se za postavitev zimskega vrta obrnemo na lokalnega mojstra. Upoštevati je potrebno vremenske vplive, ki lahko pomembno vplivajo na zimski vrt. Da ne izberemo napačne talne obloge za zimski vrt, se pred tem pozanimamo tudi o prisotnosti podtalne vode. Izvedba postavitve zimskega vrta mora biti premišljena in skrbno načrtovana.

Talne obloge za zimski vrt


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »