frischeis_logo


Talne obloge vinil

   Najbolj prodajane talne obloge so že več desetletij vinilne talne obloge. Ker je material iz plastike, je imel vinil včasih slabšalen pomen, vendar pa se je sam proces izdelave vinilnih talnih oblog zelo izboljšal. Proizvajalci so začeli izdelovati talne obloge vinil, ki se lahko reciklirajo. Vinil je kot talna obloga lahko v različnih oblikah, dimenzijah in debelinah. Uporablja se v najrazličnejših prostorih. Hoja po vinilu je tiha in prijetna. Dekorativne ploščice »Luxury vinyl tiles« so zadnja leta pridobila na veljavi. Ko izbiramo med vinilnimi talnimi oblogami, je naš izbor velik. Na voljo imamo najmodernejše trende in vse do brezčasnega stila. Role v širinah 2 metra so lahko hetegene in homogene različice različnih debelin. Za plošče so najbolj pogoste dimenzije 30x30, 50x50 itd. Talne obloge vinil so lahko kompaktne, proti drsne, antistatične ali pa akustične. Najdejo se tudi takšne, ki imajo imitacijo lesa ali kamna.

Vinilne talne obloge so primerne za mokre prostore. Položimo jih lahko brez, da bi jih lepili in lahko oblagamo tudi stene z njimi. Z novimi generacijami vinilnih plošč so na trg prispele tudi takšne, ki imajo površinske zaščite in nam je s tem zmanjšan strošek čiščenja in vzdrževanja. Določene tipe vinilnih plošč ne potrebujemo nikoli dodatno podmazovati.

V stanovanjih in javnih površinah uporabljamo talne obloge vinil, ki so v ploščah. Vinil je zelo higieničen, hkrati pa odporen na udarce, praske in umazanijo. Uporaben je v predsobah, trgovskih lokalih, hodnikih, kabinetih in drugje. Vinilne plošče je možno namestiti prav na vsako površino, saj obstaja tudi vinil za talno gretje.

Če si želimo odpreti različne poglede na nova tla, nam bo pri tem prodaja parketa Ljubljana pri podjetu J.u.A. FRISCHEIS znala ustrezno pomagati. Da bo končni izbor talne obloge vinil primeren za izbran prostor, vam bo prodajno osebje strokovno svetovalo. Tudi, ko bomo morali kasneje vzdrževati talne obloge, nam bodo njihovi nasveti koristili. Za ustrezno vzdrževanje in čiščenje imajo na voljo tudi posebne čistilne krpe.

Na koncu je pomembno, da vrsto talne obloge izberemo na podlagi namena površine prostora. V prostoru, kjer se dnevno izmenja veliko število ljudi je smiselno, da odštejemo na začetku malo več denarja, saj bomo na koncu prihranili, ker v daljšem časovnem obdobju ne bomo potrebovali prepogosto menjavati talno oblogo. Vinilne talne obloge najdemo tudi v kombinaciji s parketom, kjer je vinil na mestu, kjer je predviden večji obseg obrabe.

Na izbiro pa imamo tudi linolej in pluto. Vsaka talna obloga ima svoje prednosti in slabosti, zato si je potrebno pri odločitvi vzeti dovolj časa, da preučimo vse možnosti.

Talne obloge vinil


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »