frischeis_logo


Talne obloge parket

Poznamo več vrst talnih oblog, med njimi so najbolj pogoste tiste, ki so iz lesa. Poleg lesa pa se uporabljata vinil in tekstil. Na izbiro imamo večje število vrst, oblik in vzorcev parketa, ki naš bivalni prostor naredi bolj prijeten. Če poiščemo strokovnjaka talnih oblog, nam bo ta svetoval in pomagal pri pravilni odločitvi. Pri tem nam izdela načrt, izračuna potrebne količine in prikaže rešitve tehničnih lastnosti.

Velikokrat se zgodi, da ne izberemo primerne talne obloge, ki bi zadovoljile naše potrebe in bile primerne prostoru. Prav zaradi tega je pravilen izbor talne obloge pomemben, saj nam reši probleme, ki bi se lahko pojavili kasneje, ko prostor začnemo uporabljati. Za primer vzemimo, da smo si izbrali parket za talno gretje. S to izbiro rešimo problem, saj se naši otroci lahko brezskrbno in prijetno igrajo na tleh brez, da bi jih pri sedenju zeblo.

Če se želimo dogovoriti vse na enem mestu glede talne obloge parket, je izvedba na ključ pravilna izbira, saj nam ni potrebno skrbeti za iskanje izvajalca in prodajalca. Če so vinilne talne obloge naša odločitev, je izvedba krajša od polaganja parketa. Zaradi lažjega vzdrževanja se za vinilno talno oblogo odloča veliko hotelov.

Do talne obloge parket nas velikokrat pripelje skrben načrt izbora, ki se ga izbere glede na predvideno uporabo v prostoru. Na našo končno izbiro pa seveda močno vpliva, če je govora o domači uporabi talne obloge ali pa obloge v nakupovalnem centru. V nekem poslovnem prostoru oziroma trgovini, kjer je veliko število ljudi vsak dan, nam parket hrast krtačen oljen ne koristi. Prvih nekaj tednov bo parket videti zelo lepo, vendar je njegovo vzdrževanje za takšne prostore preveč zahtevano, saj izgubimo veliko časa in raznovrstnih čistil.

V stanovanjih in stanovanjskih hišah ima izbrana talna obloga najmanjšo obremenitev in ne zahteva veliko vzdrževanja, zato se v teh prostorih odločamo za talne obloge parket. Parkete so v preteklosti prav tako polagali v številne dvorce in gradove.

Če se odločimo za pravo talno oblogo, nam to prinese veliko dobre energije, predvsem pa vpliva na naše počutje, ko smo v prostoru. Velikokrat se v določenih prostorih počutimo nelagodno, ker nam sama barva ali pa postavitev talne obloge povzroča težave. Določen prostor lahko talne obloge optično navidezno povečajo, če jih pravilno postavimo. Za končno rešitev velikokrat izberemo talne obloge parket prav zaradi tega, ker niso zahtevne za izvedbo.

Pomembno je, da bo končni izbor talne obloge dobro premišljen. Premisliti je treba več različnih verzij in jih primerjati med seboj, da dobimo rešitev, ki nam bo nudila obstojnost kot tudi ugodje v samem prostoru.

Talne obloge parket


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »