frischeis_logo


Steico

Današnje podnebje se stalno spreminja. Tropskih dni je vedno več vsakega leta. Hladna notranjost prostorov nam ohranjajo izolacijski materiali iz naravnih vlaken. Če izberemo to možnost, se izognemo klimatski napravi. Če imamo podstrešne sobe, so te vsako poletje segrete zaradi sonca. Naravni izolacijski materiala Steico iz naravnih lesnih vlaken so prava rešitev. Petrokemične in mineralne izolacije imajo večjo težo kot vlaknasta stekla in toplotnemu sevanju dalj časa nasprotujejo. Pri določenih raziskavah vidimo, da je uporaba lesnih vlaken kot izolacijski material učinkovita pri zmanjševanju števila dni z visokimi temperaturami. Število dni se lahko v določenih predelih tudi prepolovi.

Salon notranjih vrat Ljubljana ima organizirane demonstracijske dogodke in sejme, na katerih prikazujejo načine uporabe izolacijskih materialov Steico. Nekatere starejše hiše imajo slab sistem glede uporabe energije in toplotne učinkovitosti in bi potrebovale nadgradnjo za zmanjševanje emisij energije. Poleg tega s tem prihranimo tudi denar, saj cene energentov olja, plina in elektrike samo naraščajo. Rešitev nam predstavljajo izolacijski elementi Steico, s čimer bomo zmanjšali tudi vpliv na okolje.

S to izbiro bomo pozimi ohranjati toplino, poleti pa nam ne bo prevroče, ampak bo prijetno hladno. Računi za elektriko bodo vsak mesec manjši. Naložba izolacije Steico se bo v nekaj letih tako bistveno izplačala. Vsaka prenova nam hkrati tudi podaljša življenjsko dobo nepremičnine in s tem povečamo njeno vrednost. Poleg vsega pa so naši stroški vzdrževanja vedno nižji.

Salon notranjih vrat Murska Sobota organizira seminarje o energetski učinkovitosti, na katere se udeležuje vedno več obiskovalcev. Na seminarjih pridobimo vse potrebne informacije s tega področja, kar nam pomaga pri naši izbiri. Hkrati lahko tam pridobimo tudi dodatne smernice za zunanje talne obloge.

Premalokrat pomislimo na toplotno izolacijo objektov. Pri novogradnjah je pomembno, da izolaciji namenimo pozornosti. Če se pravilno odločimo za ogrevanje, lahko za izolacijo v zimskih dneh prihranimo. Včasih nismo tako mislili na izolacijo, ni bilo predpisanih nobenih standardov, hkrati pa so bili stroški ogrevanja zmerni. Danes so stroški zelo visoki, poletja pa vsako leto bolj vroča. Že s samo dobro fasado in zaščito hišo lahko privarčujemo. Izolacija je na začetku kar velik vložek, vendar je to neka dolgotrajna naložba.

Steico


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »