frischeis_logo


Salon talnih oblog Murska Sobota

Murska Sobota v Prekmurju leži ravno med avstrijsko in madžarsko mejo in ima s tem prav pomembno vlogo prometnega vozlišča. Prav v Murski Soboti je podjetje J.u.A. FRISCHEIS d.o.o. odprlo salon talnih oblog Murska Sobota. Ta poslovalnica je ena izmed več 50, ki jih ima JAF v lasti. Delujejo v 14 državah v srednje Evropi.  Njihova vodilna vloga je v prodaji lesa in lesnih tvoriv. Svojim kupcem omogočajo kvalitetno oskrbo s pomočjo močne logistike in modernimi centri predelave lesa. Izbiramo lahko za talne obloge parket, vinil, laminat ali kmečki pod. Ko se odločimo za željeno stvar in jo naročimo, nam dobavijo, ko in kar je potrebno. Trenutno imajo na slovenskem trgu največ lesnih materialov in lesa. Poleg materiala nam ponujajo tudi različne storitve, kot so razrez lesa, robljenje, polaganje talnih oblog, montaže in drugo.

Salon talnih oblog Murska Sobota ima na voljo dekorativne plošče, notranje in zunanje talne obloge, notranja vrata, konstrukcijske plošče in izdelke za lesno gradnjo.  Na izbiro imajo gradbeni les, pohištveno okovje znamke Häfele, hkrati pa nudijo tudi storitvene usluge. Dogovorimo se lahko za robljenje, rezanje lesa, polaganje ali montažo materialov. Za arhitekte in oblikovalce imajo brošure in letake, vzorce ploskovnega blaga, ki je prodajnem programu, vzorčne mape in talnih oblog. Za kupce pa so letaki in brošure, ki zajemajo njihov celotni prodajni program.

Salon talnih oblog Murska Sobota ima v svojem prodajnem programu tudi parket Tilo. Če vas zanima uporaba parketa, obiščite salon, saj se boste lahko tam najbolje seznanili z vsemi nevednostmi. Svetovalci vam podajo vse informacije, ki jih potrebujete o polaganju, vzdrževanju, skladiščenju,… Z virtualnim studiom vam ponudijo tudi ogled talne obloge v prostoru, s čimer lahko ustvarjate svoje željene različne kombinacije izdelkov. Uporaba virtualnega studia je preprosta. Na začetku si izberemo talno oblogo, ki si jo želimo, določimo barve sten in si nato pogledamo končni izgled prostora.

Prodaja parketa Murska Sobota nam omogoči, da izvemo vse novosti glede parketov. S pomočjo tega ostanemo vedno na tekočem z novimi materiali in novostmi, s katerimi si olajšamo polaganje parketa. Na spletni strani imajo na voljo pripomočke, ki njihovim registriranim partnerjem služijo v pomoč. Iskalnik ni klasični iskalnik in njegova uporaba je zelo preprosta. Ob iskanju določenega proizvoda, nam poleg tega ponudi sorodne izdelke, ki bi jih morda potrebovali. Vse novice, novosti in informacije so prav tako vključene na njihovih spletnih straneh.

Ko imamo vprašanja o uporabi lesa in lesnih izdelkov, je salon talnih oblog Murska Sobota pravi odgovor. V salonu imajo strokovnjake, na katere se lahko zanesemo, hkrati pa so njihovi dobavni roki kratki.

Salon talnih oblog Murska Sobota


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »