Salon talnih oblog Ljubljana

DomovJAFSalon talnih oblog Ljubljana

Salon talnih oblog Ljubljana

J.u.A. Frischeis d.o.o.

JAF salon

Opremljate kuhinjo, dnevno sobo ali katerikoli drug prostor pa niste prepričani, katera talna obloga je primerna? Če je temu tako, potem obiščite salon talnih oblog Ljubljana podjetja J.u.A. FRISCHEIS d.o.o. V primeru, da iščete notranje talne obloge ali notranja vrata se lahko obrnete na njih. Celotni prodajni program, si lahko pogledate v njihovem salonu v Ljubljani. Svetovalci Vam bodo pomagali svetovati glede talnih oblog. Če želite priti z zanimanjem za notranja vrata, potem se že vnaprej dogovorite za prost termin. Če pa ste it štajerske ali Pomurja pa obiščite salon talnih oblog Murska Sobota.

Podjetje ponuja raznolike proizvode, njihova zaloga pa zajema kar 20.000 izdelkov. Strankam se prilagodijo kar se da dobro glede dostav, saj njihov vozni park zajema 86 kamionov. V določenih terminih v letu ima salon talnih oblog Ljubljana tudi dan odprtih vrat. V tem dnevu se predstavijo vse novosti v prodajnem programu. Deležni smo raznih demonstracijskih prikazov, uporabnosti različnih izdelkov ali materialov.

Les je njihov osnovni material, zato se temu materialu posvečajo najbolj. Poleg lesa pa skrbijo tudi za druge naravne materiale v samem procesu proizvodnje in predelave. V ponudbi imajo dekorativne in konstrukcijske plošče, notranje in zunanje talne obloge, notranja vrata in leseno gradnjo. Poleg tega njihova ponudba ponuja tudi gradbeni les, pohištveno okovje in različne storitvene usluge.

V salonu je možnost tudi izbire parketa. Imajo posebno linijo prodaja parketa Ljubljana, ki ima različne vzorce, ki jih lahko uporabimo. Salon talnih oblog Ljubljana ima virtualni studio, s pomočjo katerega lahko stranka oblikuje željen prostor z njihovimi izdelki. Prav na tak način lahko pridobimo boljši vpogled v naše želje in prostor in se na podlagi tega odločimo za pravo odločitev. Skozi celotni proces tudi vidimo in pridobimo kakšno novo idejo, ki prej sploh nismo vedeli, da je možna. Virtualni studio pa je pred kratkim postal še lažji za uporabnike, saj je bil nadgrajen s slovenskim jezikom. Na samem začetku si izberemo željeno talno oblogo in vpišemo barve sten. Na tak način dobimo vpogled v sam prostor, kombinacije pa lahko tudi spreminjamo in preizkušamo, kaj nam je najbolj všeč.

Salon talnih oblog Ljubljana ti da občutek, da je celoten proces izbire in nakupa enostaven. Ker so njihovi strokovnjaki z več letnimi izkušnjami, strankam znajo svetovati na pravi način. Talna obloga, izbrana z njihovo pomočjo, se bo kar se da približala vsem našim željam in potrebam.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve