frischeis_logo


Salon notranjih vrat Murska Sobota

Kaj sploh so vrata? Pri vstopu v neko stavbo so vhodna vrata prva stvar, ki jo opazimo. Skozi njih vstopimo v notranjost nekega prostora. Furnirana vrata na nas naredijo izjemno dober vtis. Vrata so meja med zunanjih in notranjim svetom. Vrata nas ščitijo pred nepovabljenimi gosti, vplivi vremena in drugimi. Izbiramo lahko med lesenimi, kovinskimi, steklenimi in drugimi vrati, hkrati pa lahko tudi te materiale med seboj kombiniramo. Pestro izbiro vrat nam nudi salon notranjih vrat Murska Sobota.

Včasih so bili vhodi odprti, brez vrat. Skozi čas se je vedno bolj razvijala želja po varnosti in zasebnosti. Na začetku so vratom dodajali pragove, okovje in krila. Vrata so bila izdelana izpod rok poklicnih mizarjev. Masivna in izrezljana vrata so si lahko privoščili samo premožni. Na vrata so si tudi vgravirali svoja imena ali letnice. Taka tradicija je ponekod opazna tudi danes. Furnirana vrata so med vsemi še vedno najpogostejša izbira. Prvo nas pri stavbah pritegnejo vhodna vrata, v notranjosti pa nas lahko očarajo bela notranja vrata.

Pri vratih moramo biti pozorni na njihovo toplotno prepustnost in zaščito pred hrupom. Pomembno je tudi, da izbiramo proti vlomna vrata. Salon notranjih vrat Murska Sobota nam omogoča, da si izberemo vrata, ki so primerna za nas. Ko kombiniramo z različnim materialom, lahko dodajamo tudi steklo, ki nam da pridih modernosti. V notranjosti imamo načeloma ista vrata, razen npr. za kakšne posebne prostore kot je garaža uporabimo drugačna vrata. Vrata, ki jih kupujemo naj bodo odporna na umazanijo, vlago in udarce. Izbirajmo vrata, ki nam bodo služila dlje časa. Pri nakupu moramo biti za dobro kvaliteto pripravljeni odšteti malo več denarja. Salon notranjih vrat Murska Sobota in njihovo prodajno osebje nam je na voljo pomagati pri pravilni izbiri.

Če si želimo zvočno izoliranih vrat, se to odločimo pred samim nakupom. Če prenavljamo notranje prostore in si želimo zamenjave vrat, je pametno, da se pozanimamo, kje poteka prodaja notranjih vrat. Danes imamo na trgu široko ponudbo, tako da lahko prav vsak najde nekaj zase. Salon notranjih vrat Murska Sobota s strokovnim osebjem zagotavlja odločitev, ki mam bo pisana na kožo.

Salon notranjih vrat Murska Sobota


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »