frischeis_logo


Salon notranjih vrat Ljubljana

Notranja vrata so del pohištvene opreme v vsaki stavbi. V njih lahko izrazimo svoj stil in značaj. Pri izdelavi notranjih vrat ključno vlogo igra tudi tradicija. Salon notranjih vrat Ljubljana ima pestro izbiro različnih materialov in barv. Od naših želj in finančnih sredstev je odvisno, kakšna vrata si bomo izbrali. Ko izbiramo, moramo biti pozorni na debelino sten in na kakšne prostore delimo naš bivalni prostor. Vrata moramo prilagoditi na opremo, ki jo imamo v prostoru. Trenutni trendi so čiste in minimalistične oblike. V porastu so nakupi vrat s skritimi podboji, saj pridejo do elegantnega izraza, ker se zlijejo z okolico. Stene so najpogosteje belih barv, prav tako pa velja za notranja bela vrata. Prav tako so klasične ključavnice vedno manj v uporabi, ker so vedno bolj priljubljene tiste z magnetnim zapiralom. Furnirana vrata so še vedno najpogostejša izbira. Vgradnja vrat je dolgoročna investicija, zato moramo večje stroške spregledati. Bolj estetska izbira so svetla vrata, vendar ta ob beli steni ne izstopajo. Svetla vrata so zelo občutljiva na otip in na umazanijo. Če že izberemo bela vrata, naj bodo ta gladka, da jih lažje očistimo.

Če montiramo vrata od tal do stropa s skritimi podboji, govorimo o nevidnih vratih. Pri tej izbiri moramo imeti raven strop. Prav tako v bližini ne sme biti nobenih luči. Vrata, ki imajo neko teksturo so na prvi pogled zelo unikatna, vendar so težja za vzdrževanje. Če se odločimo za gladka bela notranja vrata, bo njihovo vzdrževanje dokaj preprosto.

Ko kupujemo vrata, se pozanimamo tudi o kvaliteti kljuk, ki jih bomo uporabili na naših vratih. Če izbiramo najcenejše opcije, je njihova kvaliteta lahko vprašljiva. Za dolgoročni nakup se splača kvalitetna naložba v naš dom. Salon notranjih vrat Ljubljana nam omogoča, da si ogledamo ponudbo, ki jo imajo na voljo. Majhni detajli nam pričarajo poseben efekt. Ko kupujemo vrata, moramo paziti na njihovo dimenzijo, barvo, kvaliteto in tudi smer in način odpiranja. Pred nakupom se odločimo, če želimo klasičen ali moderen stil. Izbiramo lahko vrata s podboji ali s skritimi podboji. Konec koncev pa so pomembne tudi kljuke vrat. Salon notranjih vrat Ljubljana nam ponuja različne možnosti in temu primerne nasvete.

Včasih ljudje vrat sploh niso imeli, saj so se nenehno selili. Skozi zgodovino so začeli uporabljati vrata, da so se umaknili iz zunanjega sveta. Na začetku so navadne lesene deske predstavljale vrata. Danes imamo salon notranjih vrat Ljubljana, v katerem najdemo zelo pestro in unikatno izbiro notranjih vrat.

Salon notranjih vrat Ljubljana


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »