frischeis_logo


Prodaja parketa Murska Sobota

Parket je najbolj pogosta izbira talne obloge, saj je vzdržljiv, odporen in topel. Njegova zgodovina je zapletena skoraj toliko kot njegova zasnova. Rimljani so bili prvi, ki so uporabili vzorec ribje kosti. Odkrili so, da ceste postanejo bolj stabilne, ko opeke usmerimo v smer prometnega toka. Podobna zasnova se je začela uporabljati pri tleh iz lesa. Marmornata tla je palača Versailles zamenjala za lesene parkete. Ker je bil marmor dražji, težji za vzdrževanje, poleg tega pa ga je bilo težje namestiti, je postal parket prvi izbor za talno oblogo. Skozi čas so se začeli pojavljati sintetični materiali in nove tehnike, ki so pričeli nadomeščati parket.

Prodaja parketa Murska Sobota nam ponuja široko izbiro med različnimi vrstami parketa. Na izbiro imamo kmečki pod, laminat, gotovi parket ali vinilno talno oblogo. Zaradi raznolike izbire je priporočljivo, da se oglasite in posvetujete s prodajnim osebjem v salonu podjetja J.u.A. FRISCHEIS v Murski Soboti. Prodaja parketa Murska Sobota ima posebno ponudbo – parket Tilo. Tilo je parket iz Avstrije z vsemi ustreznimi certifikati. Na voljo imamo ladijski in kmečki pod, furnirna tla ali vinilna tla, parket Tilo nam bo dal občutek domačnosti,… Izbiramo lahko tudi med svetlim, mirnim ali rustikalnim izgledom in se s tem približamo kombinaciji, ki bo najbolj ustrezna za naše pohištvo.

Prodaja parketa Murska Sobota nas tudi seznani z vzdrževanjem in čiščenjem talnih oblog. Izbiramo sesalnike, krpe in čistila, ki niso agresivna do podlage. Uporabljamo lahko tudi olja, ki so namenjena premazovanju in vzdrževanju. Ta olja so pomembna predvsem za oljne parkete. Več uporabnih nasvetov si lahko preberemo na spletni strani podjetja J.u.A. FRISCHEIS d.o.o.

Prodaja parketa Murska Sobota ima spletno trgovino preko katere lahko izbiramo med 1300 artikli. Na voljo je tudi dostava željenega blaga na določeno lokacijo in termin. S spletnim nakupom opravimo nakup vsega na enem mestu. Celotna izkušnja nakupa je odlično logistično organizirana, zato je zelo enostavna za uporabo.

Prodaja parketa Murska Sobota


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »