frischeis_logo


Prodaja parketa Ljubljana

V podjetju J.u.A. FRISCHEIS d.o.o. je v ponudbi med drugimi tudi prodaja parketa Ljubljana. Poleg prodaje parketa, salon talnih oblog Ljubljana nudi tudi polaganje. Naša osebnost se odrazi tudi z našo izbiro parketa. Talna obloga, za katero bomo odločili, pomembno vpliva na kvaliteto in vzdušje bivalnih in poslovnih prostorov.

Prodaja parketa Ljubljana, nas pripelje do končne odločitve, to pa je ustrezno izbran parket za prostor, ki ga urejamo. Izbiramo lahko med različnimi kategorijami kot so kmečke deske, tri slojni parket, dvoslojni parket ali masivni parket. Polaganje parketa je odvisno od tega, kateri parket si bomo izbrali. Pri tem se razlikuje tudi čas tega celotnega procesa. Pomemben podatek pri izbiri parketa je tudi, če nas prostor vsebuje talno gretje ali ne. V primeru, da imamo talno gretje, moramo izbrati parket, ki je prilagojen temu. Prilagojen je tako, da vzdržuje stalno temperaturo, ki ne presega 30°C.

Prodaja parketa Ljubljana ima tudi povezave z drugimi talnimi oblogami. Na izbiro imamo npr. talne obloge vinil. Če parket zaradi določenih razlogov ni možno položiti, prodajalec najde alternativo. Če se dogovorimo za polaganje gotovega parketa, bomo imeli možnost polaganja parketa na ključ. Pri tem pa je montaža enostavna, zato ga lahko položimo tudi sami.

Če se določeni ponudnik želi povezati z gradbenim podjetjem, mu prodaja in polaganje parketa lahko prineseta referenco. Gradbeno podjetje tako ponudi ob dobavi materiala tudi polaganje talne obloge. S tem gradbinec pridobi večja naročila, prodajalec parketa pa večjo prodajo blaga in storitev.

Za izvedbo del je potreben ustrezno usposobljen kader, tako da ne prihaja do reklamacij. Priporočljiva je uporaba le najboljših materialov. Pri polaganju parketa je lepilo pomemben del. Prodaja parketa Ljubljana se navezuje tudi na prodajo čistil in čistilnih sredstev, ki jih uporabljamo za ustrezno vzdrževanje parketa. Njegovo življenjsko dobo podaljšujemo z ustreznimi čistili. Pravilno položen parket lahko doseže tudi 25 let, vendar ga potrebujemo tudi ustrezno vzdrževati.

Če se parket poškoduje, moramo to pravočasno popraviti. Če opazimo sivine na parketu, sta brušenje in lakiranje prava odločitev.

Talne obloge parket moramo kupovati premišljeno. Za pravilno odločitev je potreben čas. Končna odločitev postane dodatno otežena, ko dobimo na voljo različne vzorce. Najbolje je, da vidimo parket in njegov izgled v prostoru v živo.

Nakup parketa je povezan z načinom same gradnje, zato je pomembno, da ta proces načrtujemo premišljeno. Med samo gradnjo lahko pride do nepričakovane spremembi, ki lahko vpliva na izbiro našega parketa.

Ko izbiramo in sprejemamo odločitev, upoštevajmo svoje želje, prav tako pa tudi nasvete strokovnjakov. Tako bo naša odločitev ustrezna, z izgledom našega prostora pa bomo zadovoljni.

Prodaja parketa Ljubljana


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »