frischeis_logo


Parket Tilo

Parket Tilo je talna obloga, ki so jo razvili v podjetju Tilo. Ti parketi se prav zaradi posebnega prepleta barv, sortimenta in postopka obdelave čutijo drugače. Parket je topel in edinstven, poleg tega pa kupci pravijo, da daje občutek živosti. V naše domove prinaša občutek domačnosti, če pa se odločimo za posebni vzorec, pa postane parket Tilo tudi zelo unikaten.

Naravna tla so osnova individualne bivalne kulture. Talne obloge parket imajo vodilno vlogo pred ostalimi oblogami. Naravni parket Tilo je primeren tudi za alergike, prav tako pa je ekološki parket, saj je okolju prijazen.  Za vzdrževanje je enostaven poleg tega pa ima tudi dolgo življenjsko dobo. Na voljo imamo masivni parket, kmečki pod, zlepljen parket v dveh plasteh in laminat iz linoleja ali plute. V sklopu programa Tilo se najdejo tla, ki ustrezajo našemu življenjskemu stilu.

Gotovi parket nam bo dolgo služil, če se bomo držali pravil in postopkov njegovega vzdrževanja, ki pa sam po sebi ni preveč zahteven. Agresivna čistila ne uporabljamo, saj lahko uničijo površino talne obloge. Talna obloga je obremenjena z različnimi stvarmi kot so hoja, kremplji hišnih ljubljenčkov, ženske pete čevljev, umazana otroška obuvala in druge. Parket Tilo je idealna izbira, če želimo imeti talno oblogo, ki bo zdržala vse naštete obremenitve.

Parket hrast krtačen oljen je prav tako nekaj posebnega. S položitvijo tega parketa dosežemo naraven matiran videz. Ko parket položimo, ga je potrebno premazati z oljem, ki se hitro vpije in zapolni vse pore posušenega lesa. Olje prepreči vpijanje drugih tekočin in ustvari vodo odbojni sloj na parketu. S tem se ustvari tudi zaščita same površine lesa, katera postane manj občutljiva na zunanje dejavnike. Ker je sloj olja tanek, so pore še vedno vidne. Lesna vlakna in struktura lesa je še vedno čutna, pore pa pri parketu dihajo in uravnavajo vlažnost parketa.

Vsi omenjeni dejavniki nas privedejo, da se odločimo prav za parket Tilo. Ima kvaliteto, ki se lahko primerja z dragimi znamkami avtomobilov. Ugodje, domače vzdušje in prijetno vzdušje so pri izbiri parketa Tilo neprecenljiva.

Parket Tilo


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »