frischeis_logo


Parket hrast

Parket je iz pravega lesa in ima zato pridih narave v vsakem domu. Med vsemi talnimi oblogami je najbolj priljubljen in skozi čas ne izgublja na vrednosti. Kot talna obloga je primeren za stanovanja, hiše in ostale objekte kot so bari, hoteli in restavracije. Arhitekti jih vključujejo v javne prostore, saj so zelo odporni in pri pravilnem vzdrževanju ostanejo funkcionalni po več let. Parket hrast v domu pričara toplino in nam da občutek domačnosti. Poznamo tudi parkete, ki so prilagojeni prostorom, ki vsebujejo talno gretje.  

Če primerjamo klasični in gotovi parket glede postopka polaganja, je ta dolgotrajen pri klasičnem parketu. Pri temu je zraven vključeno še brušenje, lakiranje in sušenje. Lahko ga tudi obnavljamo in mu s tem povrnemo prvotni videz. Polaganje gotovega parketa pa je bolj enostavno, prav tako je njegovo vzdrževanje lažje. Polaga se na plavajoči način in suho montažni klik s sistemom spajanja desk. Na voljo imamo več različnih opcij; različne dimenzije omogočijo prilagajanje, ki nam najbolj ustreza. Polaga se lahko v obliki ribje kosti ali črke v, saj imamo vzorce različnih oblik.

Parket hrast je velika investicija v naš dom, zato se moramo za njega odločiti premišljeno. Pomembno je, da dobro preučimo različne možnosti, ki ji trg ponuja. Gotovi parket hrast ima višjo ceno kot klasični parket hrast. Če se pred našo odločitvijo pomenimo s strokovnjaki podjetja J.u.A. FRISCHEIS d.o.o., nam bodo svetovali in se potrudili rešiti vse naše dvome. Prav tako nudijo možnosti polaganja, če je le to naša želja. Parket hrast krtačen oljen je parket, katera cena bo še višja, ampak s tem sovpada tudi njegova kvaliteta.

Ko končamo našo namestitev, je pametno, da nas strokovnjaki poučijo o njegovem vzdrževanju. Upoštevati je potrebno tudi vsa priporočila glede čistil, ki so primerna za čiščenje določenega parketa. Končni izgled bo izgledal smiselno, če izberemo zaključene letve v pravi barvni kombinaciji. Te postavimo tam, kjer stene ne prekriva pohištvo. Če parket hrast uporabimo v velikem prostoru, je boljše uporabiti zraven še kakšen vzorec. S tem razbijemo monotonost prostora. Parket, ki vsebuje določene vzorce je bolj zahtevno položiti, vendar je končni izgled toliko lepši.

Parket hrast


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »