Notranja vrata

DomovJAFNotranja vrata

Notranja vrata

J.u.A. Frischeis d.o.o.

notranja vrata

Ko izbiramo notranja vrata, lahko izbiramo med premičnimi, steklenimi, drsnimi ali lesenimi. Vrata omogočajo izstop in vstop iz prostora v prostor ali pa vstop iz zunanjega prostora v notranji. Notranja vrata morajo biti funkcionalna, ampak hkrati zadovoljiti naše estetske potrebe.

Salon notranjih vrat Ljubljana ima na voljo ponudbo notranjih vrat. Trenutno so najpogosteje v uporabi lesena ali plastična vrata, najdejo pa se tudi železna, vrata iz aluminija ali pa steklena. Cena je seveda odvisna od materiala, sestave in barve določenih vrat. Prav tako pa se posamezna vrata razlikujejo glede na zvočnost, izolacijo, barvo in drugo. Pred samo uporabo vrat, je potrebno vgraditi kljuko in okovje, ki pa je odvisno od tega, kakšna vrata imamo in na kakšen način želimo, da se bodo odpirala.

Prodaja notranjih vrat je pomembna izbira, saj zavzemajo velik del našega vsakdanjega prostora. Ker so vsak dan v uporabi, je pomembno, da izberemo kakovostna. Če izbiramo vrata, ki so ročno izdelana, bo naš dom prav gotovo pridobil na unikatnosti. Notranja vrata ločujejo prostore, ki jih imamo v hiši. Lahko izberemo tudi takšna, ki imajo v les vgrajeno steklo ali pa raznorazne okraske. Steklena vrata so rešitev za nekatere družine z otroci, saj imajo starši na tak način boljši pregled prostorov, kjer se nahaja njihov otrok. Vsa vrata imajo možnost zaklepanja, če se za to odločimo. Vse bolj so v uporabi vrata, ki se zaklepajo s kartico, prstinimi odtisi ali z mobitelom.

Notranja vrata se od zunanjih načeloma ne razlikujejo glede zaklepanja. Včasih so na vrata nameščali trkalnike, danes pa so v vse večji uporabi zvonci. Tudi montaža notranjih vrat je bila v zgodovini bolj otežena kakor je danes. Vrata se danes ločijo glede na to, kako se jih odpira. Izbiramo lahko med drsnimi, dvokrilnimi, enokrilnimi, harmoniko in drugimi. Iverne plošče so za vrata danes najbolj dostopne. Te so sestavljene iz zlepljenih koščkov odpadnega lesa, ampak niso dobro odporne na udarce in poškodbe. Masivna vrata so dolgo obstojna in kvalitetna vrata. Ko izbiramo notranja vrata, moramo prej dobro premisliti o naši odločitvi, saj imamo na trgu veliko različne ponudbe. Vrata so nujna v vsakem stanovanju, hiši, poslovnih prostorih. Izbiramo jih glede na njihov namen in naš občutek ob pogledu nanje. Dobro je, da so trpežna in dobro zvočno in toplotno izolirana. Pred samim nakupom se je priporočljivo pogovoriti s strokovnjaki. Včasih so bila vrata lesena deska na tečajih, danes pa imamo na voljo že ogromno različne ponudbe.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve