frischeis_logo


Montaža notranjih vrat

Ko imamo enkrat izbrana in kupljena vrata, sledi montaža. Če vrata pravilno vgradimo, bolje služijo svojemu namenu. V prostoru so zelo pomemben element notranje opreme. Pomembno je, da si vzamemo čas, da vse izvedemo pravilno. Svojo vodilno vlogo prevzemajo še vedno bela notranja vrata. Priporočljivo je, da pri izbiri in vgradnji upoštevamo ljudi, ki so specializirani za to delo. Prostor, kjer bomo vrata vgradil, je potrebno prej primerno pripraviti. Pregledati moramo tudi vsebnost vlage. Če smo stene prepleskali, je potrebno počakati, da se popolnoma posušijo. Da montaža notranjih vrat poteka nemoteno, je potrebno položiti tudi tla. Če so v prostoru prisotni še kakšni drugi kosi pohištva, le te ustrezno zaščitimo. Z montažo pričnemo le, ko imamo prostor pripravljen. Prostora ni priporočljivo nekaj dni po vgradnji ogrevati, saj lahko toplota vpliva na les. Ko se v nekaj dneh vrata aklimatizirajo na stanje vlage v prostoru pa lahko začnemo z ogrevanjem. Montaža notranjih vrat naj bo izvedena brezhibno.

Pred samo montažo, pregledamo in izmerimo vse potrebne meritve. Omet naj bo nanesen enakomerno, tla pa naj bodo ravna. Prvo se vgradi večina notranjih delov prostora, kasneje sledi montaža notranjih vrat. Salon notranjih vrat Murska Sobota vam lahko omogoči nasvete in tudi izvedbo montaže. Ko izbiramo odpiranje vrat, je to lahko levo ali desno. Če imamo desno odpiranje, so nasadila na desni in vrata odpiramo z desno roko. Pri  vratih, ki pa se odpirajo na levo pa ravno obratno.

Če se odločimo za vgradnjo levih vrat, moramo preveriti smer odpiranja. Prav tako moramo poskrbeti za leve ključavnice, tečaje in vse drugo, kar je še potrebno. Delo naj bo natančno, počasno in izvedeno s pravilnim orodjem. Pred vgradnjo poskrbimo, da je tudi dostava vrat takšna kot mora biti.

Notranja vrata lahko odražajo del našega značaja, zato naj bo izbira in vgradnja prava. Na voljo imamo vrata različnih barv in materialov. Lahko jih kombiniramo z materiali kot je npr. steklo. Na koncu vratom dodamo kljuko in ključavnico, če le to izberemo. Poleg notranjih vrat so zunanja tudi lahko vpadljiva in pomembna izbira za naš dom.

Včasih so vrata predstavljala statusni simbol. Premožni so imeli težka in masivna vrata. Bila so izrezljana. Danes vrata ne predstavljajo več tega simbola, vseeno pa ljudje v njihovi izbiri odrazijo nek svoj stil. Strokovnjaki v salonih, kjer je prodaja notranjih vrat, znajo zagotoviti vse nasvete glede vrat, ki jih potrebujemo. Tudi danes cena vpliva na material in kakovost, zato je pri dolgotrajnih naložbah kot so vrata priporočljivo odšteti malo več denarja in izbrati kvaliteten material. Montaža notranjih vrat se ne izvaja vsako leto, se pa izvaja kvalitetno.

Montaža notranjih vrat


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »