frischeis_logo


Furnirana vrata

Vrata so kot del notranje opreme nepogrešljiva. Danes je na trgu veliko različnih vrst vrat, pomembno pa je, da najdemo takšna, ki so kvalitetna in dobro zvočno in toplotno izolirana. V trendu so vrata s skritim podbojem, katera lahko vidimo, če obiščemo salon notranjih vrat Ljubljana. Les je med najbolj priljubljenimi materiala, saj daje domu toplino. Furnirana vrata so najpogostejša vrata, ki so lahko iz različnih vrst dreves. Kombiniramo jih z raznimi utori, steklom, kovino in drugimi. Če si želimo svetlejše prostore, si izberemo steklena vrata oziroma vrata v kombinaciji s steklom. Lahko se odločimo za bela notranja vrata, vstavke pa imamo iz furnirja, kjer se vidijo posebnosti in grče lesa. V zadnjih časih je v ospredju hrastov furnir in naravni svetli videzi vrat. Ljudje vedno bolj kupujejo vrata, ki so iz masivnega lesa. Na trgu pa imamo tudi vrata, ki so iz umetnih materialov, na videz pa spominjajo na naravne. Razliko lahko opazimo na dotik, ob tem dobimo občutek hladnosti. Največkrat se s takšnimi vrati srečamo v šolah, bolnišnicah in drugih podobnih prostorih.

Dodatki za furnirana vrata so malenkosti, ki zadnje čase pritegnejo kupce. Včasih je bila edina pomanjkljivost vrat iz furnirja to, da so z leti izgubljala vedno več barve. Z današnjimi načini obdelave to ni več problem, saj se barva obdrži tudi po več deset let. Pri izbiri sta pomembna tudi okovje in njihova kakovost. Montaža notranjih vrat naj bo narejena brezhibno. Ko izbiramo okovje, imamo na voljo veliko izbire, vendar pa ima pri izbiri vlogo tudi cena. Če kupimo najcenejšega, se to lahko odraža v njegovi kakovosti. Ker so vrata dolgoročna naložba, se splača investirati v kvaliteto. Pri izbiri kljuk se lahko odločimo tudi takšne s podpisi znanih oblikovalcev, ampak so temu primerne tudi cene.

Furnirana vrata pri kupcih pridobijo največ pozornosti. Če imamo dobra notranja vrata, je pomembno, da jih dobro vgradimo. Pri tem je potrebno paziti, da so stene ravne, pravilnih dimenzij, upoštevati je potrebno tudi debelino stene in nivo tal. Kadar imamo tanke stene, nam lahko vrata z zvočno izolacijo prinesejo probleme. Ker so takšna vrata zelo težka, moramo imeti debele in stabilne stene. Vrata so element, ki ga v vsakem prostoru opazimo. So pomemben del vsakega prostora kot je dom, stanovanje, pisarne, vikend hiške, … Pri vratih je pomembno, da se brezhibno odpirajo in zapirajo ter, da dobro tesnijo, zato je montaža najpomembnejši korak. Ključno vlogo pri vratih igra tudi barva, ki se mora skladati z ostalimi elementi v prostoru. Furnirana vrata lahko izbiramo iz različnih vrst lesa kot so hrast, češnja, bukev, jesen in drugi.

Furnirana vrata


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »