frischeis_logo


Bela notranja vrata

Kadar opremljamo notranjo opremo stanovanja, hiše ali poslovnih prostorov, je izbira notranjih vrat eden izmed ključnih elementov. Različni modeli in barve nam nudijo veliko možnih rešitev. Notranja vrata so pomembna in poudarijo naš značaj oziroma značaj hiše. Nekaterim s posebnimi željami se vrata lahko izdelajo tudi po naročilu. Lahko izbiramo med drsnimi, steklenimi, masivnimi, kovinskimi in drugimi vrati. Ko prostore prenavljamo, je priporočljivo zamenjati tudi vrata. Bela notranja vrata se najbolj dopadejo prenovljenim prostorom. Kombiniramo jih lahko s steklom ali naravnimi tapetami. Zunanja vrata predstavljajo mejo med notranjim in zunanjim prostorom. Med najbolj iskanimi pa so furnirana vrata. Pomembno je, da imajo vrata dobro izolacijo, saj pri tem prihranimo pri porabi energije. PVC vrata so enostavna za vzdrževanje, trdna in stabilna. Če so bela notranja vrata, pride tudi njihov estetski značaj do izraza. Najpogosteje ljudje izbirajo lesena vrata, njihova stabilnost pa je odvisna od vrste lesa.

Funkcija notranjih vrat je ločitev prostorov. Bela notranja vrata so v veliki uporabi tudi v bolnicah, šolah in vrtcih. Predno kupimo nova vrata, jih je potrebno izmeriti. Katera vrata kupiti je tudi odvisno od tega, kakšen namen nam bodo služila. Glede na način odpiranja, delimo notranja vrata v več skupin. Poznamo krilna notranja vrata, drsna notranja vrata, harmonika notranja vrata. Ko izbiramo material lahko izbiramo med lesom, kovino, steklom, aluminijem ali plastiko. Najpogostejša izbira je seveda les, ki v dom prinese toplino. Lahko se odločimo za kombinacijo lesa in stekla kar nam bo dalo moderen značaj. Vrata iz aluminija niso potrebna pri notranjih vratih. So tudi dražja kot lesena vrata. V večji meri se uporablja za okvir notranjih drsnih vrat. Če se odločimo za zložljiva notranja vrata, bodo ta največkrat iz plastike. Tudi zložljiva notranja vrata so lahko različnih barv. Tudi bela notranja vrata so lahko drsna, če je le to naša želja. Na kakšen način se vrata odpirajo, je odvisno od razporeditve notranjih prostorov in od same opreme znotraj njih. Krila vrat nas ne smejo motiti pri razporedu pohištva. Če smo se odločili za klasično razporeditev, naj bodo vrata tudi klasična. Če izberemo stilno pohištvo, izberemo lesena masivna vrata. Vrata je potrebno tudi vzdrževati, da dosežemo čim daljšo življenjsko dobo. Vrata delujejo tudi kot izolacija iz naravnih vlaken.

Bela notranja vrata


Podjetje nima akcij.

JAF

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »