bike-shop


Kolesarska trgovina

Upamo, da se zavedate, da je zelo pomemben del priprava na nakup kolesa. Kolo večinoma nosi ime po izdelovalcu okvirja, vse ostalo je oprema. Torej v nobenem primeru ne smemo enačit enako opremo na okvirju brez imena in  okvirju in na kvalitetnem okvirju.

Opremo sčasoma menjavamo, dober okvir ostaja isti. Na no name okvir je škoda montirati dobro opremo. Najdražji nakup je poceni nakup.

V večini specializiranih trgovin, se lahko odpeljete s kolesom na krajšo testno vožnjo s cestnim kolesom. Vsaka dobra kolesarska trgovina to omogoča, saj imajo testna kolesa, to je lahko gorsko kolo ali cestno kolo.

Zelo pomembno pa je seveda tudi to, da si boste kupili kolo, ki bo ustrezalo vaši višini. Če boste 1.500 km prevozili v času sezone in te kilometre naredili še v hrib, tako, kot se vozi gorsko kolo, se mi zdi to že kar veliko in bi mogoče razmišljali, da malo povečate denarna sredstva za nakup kolesa.

Kolesarska trgovina naj bo izbrana skrbno in ne po ključu najbližja ali najcenejša. Priporočljivo  je, da ima zaposlenega svetovalca, po možnosti bivšega kolesarja. Največkrat so lastniki ravno bivši kolesarji, ki majo največ uporabnega znanja za svetovanje.

Dobra kolesarska trgovina ima bogato izbiro različnih koles. Gorska kolesa so trenutno zelo v trendu po katerih tudi največ posegajo kupci. Seveda se trend spreminja in tako je vedno več zanimanja za električna kolesa.  V kolikor želijo svojim kupcem zadovoljiti vse potrebe, imajo poleg koles tudi ponudbo ostalih pripomočkov. Najbolj pomembna je čelada, saj se vedno bolj osvešča ljudi za uporabo kolesarskih čelad. Za otroke je ta celo obvezna do 14 leta starosti. Sem spada tudi kolesarski dres, ki mora biti dobro vpojen in zračen, da telo med kolesarjenjem pravilno usmerja toploto in potenje.

Kolesarska trgovina mora imeti posebni oddelek za otroška kolesa, ki omogočajo otrokom pravilen začetek kolesarjenja. Otrokom je potrebno posvetiti veliko več pozornosti pri nakupu, da si ne izberejo prevelik model glede na njihovo višino.

Zelo pogosto poleg prodaje kolesarske trgovine omogočajo tudi servis koles in prodajo rezervnih delov. Tako stranki na enem mestu nudijo vse, kar bodo potrebovale pri morebitnih kasnejših okvarah oziroma nakupu obrabljenih delov.

Najbolj pogosta obraba je pri zavorah, saj te najbolj trpijo pri vožnji s kolesom. Še zlasti se to pozna pri močnih zaviranjih ali blokadi kolesa. Pri samem nakupu je potrebno razmisliti o nujni rezervni opremi, ki jo moramo imeti pri vsaki vožnji s seboj. Nikakor ni priporočljivo razmišljanje, da med samo vožnjo niso možne okvare.

Pri kolesarjenju je potrebno upoštevati cestno predpise in varnost v prometu. V mestih pride to zelo do izraza, kjer avtomobili in njihovi šoferji večkrat spregledajo kolesarje. Mesta vedno več svojih prometnih površin namenjajo za kolesarske steze. S tem želijo zmanjšati promet z avtomobili in poskrbeti za čistejši zrak v mestih. Zelo so naklonjeni izposoji koles, ki omogočajo hitrejši dostop iz točke A do točke B.

V velikih mestih po svetu imajo celo kolesarji več prednosti na cesti in tudi določene subvencije pri nakupu koles. Še posebno se to odraža pri nakupu električnih koles.

Kolesarska trgovina


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 1637487000

Davčna številka: SI57358699

Rimska cesta 78, 3311 Šempeter

http://www.bike-shop.si

info@bike-shop.si

03 700 1120

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »