bike-shop


E kolesa

Kupujete novo kolo zase ali za darilo? E kolesa in ostala kolesa se med seboj razlikujejo predvsem glede namena uporabe. Glede na naše potrebe, moramo izbrati pravilen tip kolesa. Zato je priporočljivo, da kolesarska trgovina poskrbi za naše potrebe. Poglejmo si ponudbo in modele, posvetujemo se s prodajnim osebjem preden sprejmemo dokončno odločitev o nakupu.

Električna kolesa so v trendu in vedno več ljudi se odloča za e kolesa. Ker ne spadajo v običajno ponudbo in so primerna bolj za vožnjo po mestu. V kolikor želimo kupiti električno kolo za gorsko kolesarjenje, moramo poiskati poseben model električnega gorskega kolesa, ki je primeren za tako vrsto terena.

E kolesa so še zlasti primerna za vse, ki za premagovanje ovir potrebujejo dodatno pomoč. Tako nudijo veliko zabave z uporabo elektrike ali brez nje. Poganjajo jih posebne baterije, lahko pa jih uporabljamo enako kot navadna kolesa. Pred samim nakupom e kolesa, se je dobro pozanimati ali je izbrano kolo primerno za nas. Premisliti moramo tudi o terenu, načinu vožnje in šele glede na upoštevanje omenjenih kriterijev, izbrati končni model.

Električno kolo je idealna rešitev za premagovanje krajših razdalj in dobro nadomestilo za uporabo avtomobila. So praktična in ekološka, saj nimajo nikakršnih škodljivih izpustov. Ker vedno več skrbi namenjamo varovanju okolja in to ni več  modna muha, nam tak način transporta ni več tuj. Vsak lahko doda svoj doprinos k zmanjšanju škodljivih vplivov na okolje. Tako lahko vožnjo v službo z avtomobilom, zamenjamo za vožnjo s kolesom. Še zlasti v mestu nam to pride prav, ker se tako izognemo prometnim konicam in ne čakamo v stoječih kolonah po nepotrebnem.

Dokazano je, da pri krajših razdaljah in vožnji po mestu, porabimo največ goriva. To je posledica nenehnega speljevanja in ustavljanja. Če bi sešteli koliko denarja smo porabili za gorivo s takim načinom transporta na kratkih razdaljah, se nam nakup električnega kolesa zelo izplača. Na cilju smo hitro, parkiranje ni več problem, ne stojimo v kolonah ali zastojih. Ker pa nam električna kolesa pomagajo pri poganjanju, bomo na naš cilj prispeli ne prepoteni in sveži.

Tako prebivalci mest uporabljajo veliko znanja, da najdejo najkrajšo pot do svojega cilja. Namen je izogniti se gneči in zastojem. Sčasoma pa so zopet na začetku, saj tudi drugi pričnejo uporabljati enako pot in se tudi tam ponovijo zastoji in zamaški. Električno kolo pa nam omogoča enostavni premik do našega cilja, parkiranje zagotovljeno. Ženskam pri uporabi električnega kolesa ni potrebno nositi športnega modrčka, ker niso izpostavljene določenim obremenitvam, kot pri vadbi.

Vsekakor je to oblika transporta prihodnosti. Edini problem s katerim se soočajo proizvajalci je baterija, ki mora biti vzdržljiva. To je pomembno iz ekološkega vidika, da prehitra izraba baterije ne obremeni dodatno okolja. Ker je predelava teh odpadkov zahtevna in škodljiva za okolje, proizvajalci iščejo načine za čim daljši rok uporabe.

Izkoristek in učinek električnega kolesa je pomemben tudi za zdravje ljudi. Tako se več gibljejo, saj kolesarjenje pozitivno vpliva na ljudi. Hkrati pa z manj stresno vožnjo v primerjavi z avtom, lahko vidimo stvari v okolju, ki jih iz avta nismo nikoli opazili.

E kolesa


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 1637487000

Davčna številka: SI57358699

Rimska cesta 78, 3311 Šempeter

http://www.bike-shop.si

info@bike-shop.si

03 700 1120

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »