Hotel Gašperin


Hoteli Bohinj

Bohinj z okolico, velja za enega najlepših turističnih krajev v Sloveniji. Vsako leto ga obišče na tisoče turistov, tako iz slovenije kot iz sosednjih držav.  Zaradi velikega povpraševanja turistov, so nastali tudi številni hoteli v Bohinju.  Hoteli ležijo ob robu Julijskih Alp in so obdani z gorami in gozdovi. Večina jih ima tudi prekrasen pogled na Bohinjsko jezero. Turisti in obiskovalci lahko uživajo v spancu na svežem gorskem zraku saj gozdovi okoli Bohinjskega jezera delujejo kot naravni filter zraka. Hoteli v Bohinju so obiskani tako v letnem kot v zimskem času, saj imajo obiskovalci na voljo letno kopalno sezono, zimsko smučarsko sezono, čez večino leta pa so zanimive razne gorske pohodne poti. Bohinj je prelep prav v vsakem letne času in obiskovalcem nikoli ne zmanjka športnih aktivnosti.

Eden izmed lepših hotelov v Bohinju, Hotel Gašperin se nahaja na odlični lokaciji, oddaljen samo 5 minut hoje do bohinjskega jezera in turističnega centra Bohinj. Gostom je na voljo polni penzion ali polpenzion v bližnji restavraciji.

Nekatere izmed aktivnosti ki so na voljo v okolici:

Bohinj se je začel odpirati za turizem že pred leti. Velik magnet za turiste so naravne lepote, kot so Bohinjsko jezero, Triglavski narodni park, in zimska smučišča. Postal je začetna točka turistov za dnevne izlete, sprehode po pohodniških poteh, ki tečejo po celotni dolini, in gorsko pohodništvo ter plezalne ture. Pozimi postane Bohinjska dolina, zimski športni center za smučarje, snowboardarje, plezalce po ledu ter celo za drsanje po samem jezeru. Poleti pa je seveda predvsem privlačen plavalcem in raznim veslačem. Kolesarjenje, treking in plezanje so pravtako tipične turistične aktivnosti v Bohinju.

Bohinjska dolina velja za eno lepših dolin v Sloveniji, sestavljajo jo 4 regije, Spodnja Dolina, Zgornja Dolina, Ukanška kotlina in Nomenjska kotlina.  Na severnem predelu se nahaja Triglav, najvišji vrh Slovenije.

 

Hoteli Bohinj

 

Kot smo že omenili, nudijo hoteli v bohinju veliko aktivnosti in ugodnosti. Hotel Gašperin nudi med drugim svojim gostom tudi naslednje ugodnosti:

  • Če rezervirate sobo ali apartma neposredno v Hotelu Gašperin ste deležni dodatnega 10% popusta na celoten aranžma.
  • Ob nakupu kartice Gost Bohinja nudimo svojim obiskovalcem brezplačno parkiranje in še vrsto drugih ugodnosti.
  • Vsi obiskovalci prejmejo tudi 10-20% popust za kopanje in uporabo savn v Vodnem Parku Bohinj.

Hotel Gašperin je tudi odlična začetna točka za razne aktivnosti v Bohinju, saj leži v neposredni bližini glavne ceste od koder se je mogoče odpeljati na vse točke v Bohinju. Poleti se odpravite na plavanje v čisto bohinjsko jezero, ali na spust z raftom ali kanujem po reki ali jezeru. V bližini je veliko izhodiščnih točk za planinarjenje, saj smo v samem srcu Alp in triglavskega narodnega parka. Tukaj lahko preživite zelo poseben in nepozaben dopust ne glede na to ali nas obiščete poleti ali pozimi, saj Bohinj z okolico nudi zelo veliko v vsakem letnem času. Počitnice v Bohinju so neverjetno doživetje za celotno družino, kjer vsak pride na svoj račun.  Tako mladi kot stari lahko uživajo v vsem kar nudi Bohinj z okolico.

 

Hoteli Bohinj


Podjetje nima akcij.

 
Nahajamo se v majhni vasi Ribčev Laz v spodnji Bohinjski dolini v bližini turističnega centra.
 
Oddaljeni smo samo 5 minut hoje od Bohinjskega jezera, trgovin in restavracij.

Ribčev Laz 36a 4265 Bohinjsko jezero

http://www.gasperin-bohinj.com/

peter.gasperin@siol.net

+386 (0) 41 540 805

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »