Hotel Gašperin


Vikend paket

Prijeten oddih med najlepšimi vršaci Julijcev si lahko privoščite kot vikend paket v Gašperin hotel Bohinj, kjer vam bodo ponudili vrhunske nastanitvene storitve ter vam posredovali informacije za obisk okoliških gora v poletnih in zimskih mesecih. V poletnih mesecih vam priporočajo osvežitev v jezeru Bohinj, v zimskem času vas pa vabijo na enega najlepših smučiš v sloveniji – smučišče Vogel. Smučanje v tem delu Slovenije bo nepozabna izkušnja za izkušene in rekreativne smučarje. Smučišče Vogel se nahaja 1535 m visoko v Julijcih, kamor vas pripelje nihalka ki obratuje skoraj vse dni v letu in vozi na vsake pol ure. Vikend paket prilagojen vašim željam pa lahko oblikujete poljubno z obiskom okoliških gora ali kopanjem v jezeru Bohinj v poletnih mesecih. Vikend paket v Bohinju bo za vas in vašo družino nepozabno doživetje saj vam nudijo obilo različnih športnih aktivnosti ter ponujajo vikend paket paket sproščanje ob bogati wellness ponudbi oziroma kopanje v kristalno čistem jezeru Bohinj. Seveda pa si lahko vsak obiskovalec sam sestavi svoj vikend paket razvajanja, oziroma vam bodo pri tem pomagalo prijazno osebje Gašperin hotela Bohinj.

Smučišča v Bohinju vam ponuja smuko v visokogorju in v dolini, ter urejene in preproste dostope do smučišč. Prav tako vam ponujajo obisk smučarke šola za velike in majhne, kjer vam bodo izkušeni inštrukturji z veseljem pomagali, da osvojite prve smučarske zavoje oz. nadgradite svoje smučarsko znanje. Tako vam bo smučanje v Bohinju še v večji užitev in veselje.

Sam Bohinj z okolico ponuja različne možnosti na preživetje vikend paketa, tako lahko izbirate med zgoraj omenjenim smučanjem (zimske aktivnosti), pohodništvo v zimskem in poletnem času, obisk slapa Savica oz. slapa Mostnice. Urejena je tudi kolesarska proga, ki poteka ločeno od glavne zelo prometne ceste čez Bohinj. Med ponudbami v Bohinju boste tako našli tudi ugodne možnosti ta ograniziranja vikend paketa v tem prečudovitem gorskem delu Slovenije.

 

Vikend paket


Podjetje nima akcij.

 
Nahajamo se v majhni vasi Ribčev Laz v spodnji Bohinjski dolini v bližini turističnega centra.
 
Oddaljeni smo samo 5 minut hoje od Bohinjskega jezera, trgovin in restavracij.

Ribčev Laz 36a 4265 Bohinjsko jezero

http://www.gasperin-bohinj.com/

peter.gasperin@siol.net

+386 (0) 41 540 805

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »