Hotel Gašperin


Smučišče Vogel

Smučišče vogel leži nad Bohinjskim jezerom v samem Triglavskem narodnem parku. Zaradi izjemne lokacije in neverjetne narave v okolici, nudi nepozabno doživetje za vse ljubitelje belih strmin. Že sam vzpon na smučišče z gondolo in prelepim razgledom na Bohinjsko Jezero je doživetje samo po sebi. Ob iztopu iz gondole pa se obiskovalcu odpre nov svet. Smučišče Vogel ima tudi hotel v neposredni bližini, ki pa je na žalost že dlje časa zaprt, tako da morajo smučarji prenočišče iskati v dolini v hotelih ali apartmajih v Bohinju. Hotel Gašperin je zelo dobra izhodiščna točka za smučarje ki smučajo na smučišču VogelSmučišče vogel nudi tudi smučarsko šolo, ki jo izvajajo različni ponudniki, tako da se tudi za začetnike najde prostor na smučišču.

Smučanje v Bohinju je zelo razširjeno in pritegne veliko turistov, tudi iz tujine, saj zaradi svoje izjemne lege omogoča nepozabno doživetje. Poleg smučišča Vogel je v Bohinju tudi zelo znano smučišče Kobla. Smučišče Kobla leži na panoti nad Bohinjsko Bistrico. Prve vlečnice se začnejo že na robu same Bohinjske Bistrice. Ker je Bistveno nižje ležeča kot samo smučišče Vogel je smučišče Kobla tudi edino smučišče v Sloveniji ki je dosegljivo z vlakom. Zaradi nizke lege so v toplejših dnevih na smučišču Kobla nujne tudi naprave za umeten sneg, s čemer ljubiteljem belih površin omogočajo nemoteno smučanje. Smučišče je primerno za vse, največje zadovoljstvo pa bodo tukaj našli tisti, ki uživajo na dolgih in hitrih progah.

Smučišče Vogel se v poletnih dneh spremeni v izhodiščno točko za razne pohodnike, saj se od tu pride na vse sosednje vrhove. Če je vreme lepo in ni vetrovno pa je prav tako zelo priljubljena točka za jadralne padalce, ki iz vrha jadrajo proti bohinjski dolini in še dlje.

 

 

Smučišče Vogel


Podjetje nima akcij.

 
Nahajamo se v majhni vasi Ribčev Laz v spodnji Bohinjski dolini v bližini turističnega centra.
 
Oddaljeni smo samo 5 minut hoje od Bohinjskega jezera, trgovin in restavracij.

Ribčev Laz 36a 4265 Bohinjsko jezero

http://www.gasperin-bohinj.com/

peter.gasperin@siol.net

+386 (0) 41 540 805

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »