Hotel Gašperin


Smučišče Vogel ski

Smučišče Vogel ski se nahaja v Julijskih Alpah v Triglavskem narodnem parku, kjer nas obkroža čudovita narava in čist gorski zrak, kar odgovarja tako telesu kot duši. Pogled se nam razteza od Triglavskega pogorja do Kamniških Alp. Samo smučišče se nahaja na višini 1535 metrov nadmorske višine in ponuja zimske radosti izključno na naravnem snegu.

Do samega smučišča se pripeljemo z gondolsko žičnico, ki lahko od leta 2001 prevaža 950 oseb. Samo smučišče ima strme proge, po katerih se tako smučarji kot deskarji z veseljem spuščajo, proge pa so odlično opremljene in primerno označene. Smučišče obsega 78 hektarov gorske površine, njegov pretok je več kot 8000 smučarjev na uro. Skupna dolžina smučarskih prog je 22 kilometrov, delijo se na lahke (9,5 kilometra) in težke (12,5 kilometra) proge. Vendar se kljub strmini uvršča med nehatevna smučišča in na njem vsak najde progo, ki je prilagojena njegovemu nivoju znanja. Na samem smučišču je dobro poskrbljeno za smučarje in deskarje, lotimo se lahko tudi teka na smučeh, free-skija ali sankanja. Infrastruktura nam omogoča prijetno bivanje in celodnevno preživljanje na smučišču. Tako najdemo, poleg obvezne infrastrukture, še vrtec za najmlajše, šolo za smučanje, servis smučarske opreme in trgovino za nakup in izposojo opreme. Ker pa so celodnevne smuke zahtevne, nas tukaj čakajo še restavracija, okrepčevalnica in planinska koča, v kateri si lahko oddahnemo, nekaj pojemo, spijemo in se hkrati »martinčkamo«. Med vso neverjetno ponudbo se najde tudi nočni bar za vse tiste nočne ptice, ki kljub celodnevnem smučanju še ne morejo zatisniti oči.

In v neposredni bližini vsega tega raja se nahaja Hotel Gašperin, v katerem najdemo skoraj vse, kar nam srce poželi. Hotel je le 5 kilometrov oddaljen od smučišča Ski Vogel in 250 metrov od vse potrebne infrastrukture. Obkrožata nas narava, mir in tišina, prijeten ambient, ... In z nosom bi se lahko dotaknili enega izmed najboljših smučišč v Sloveniji.

 

Smučišče Vogel ski


Podjetje nima akcij.

 
Nahajamo se v majhni vasi Ribčev Laz v spodnji Bohinjski dolini v bližini turističnega centra.
 
Oddaljeni smo samo 5 minut hoje od Bohinjskega jezera, trgovin in restavracij.

Ribčev Laz 36a 4265 Bohinjsko jezero

http://www.gasperin-bohinj.com/

peter.gasperin@siol.net

+386 (0) 41 540 805

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »