Hotel Gašperin


Ski Vogel

Vogel ski center je slovensko smučišče, ki se nahaja nad Bohinjem ob Bohinjskem jezeru na gori Vogel (1922m). Vogel je prva velika gorska ovira nad jadranskim morjem, zato tukaj pade več snega kot kjerkoli drugje na isti višini v Julijskih Alpah kar je neke vrste garancija za dobre snežne razmere skozi celotno zimsko sezono. Zaradi visoke lege ima smučišče Vogel neverjeten razgled nad okoliškimi gorami in samim jezerom Bohinj.  Najbližje mesto mesto je Bled, Ljubljana pa je oddaljena približno 1 uro vožnje z avtom. Smučišče vogel je nastalo leta 1964.  Skupno ima 22km smučarskih površin, 8km proge za prosto smučanje in park za deskanje na snegu. Ski Vogel je znan kot eden izmed najlepših smučišč v Sloveniji, kjer se odvija tudi veliko tekmovanj in prireditev. Smučišče ima 3 restavracije in 5 barov zato se bo za vsakega našel kotiček kjer se bo lahko okrepčal ali pogrel ob čaju.

Tehnični podatki:

3 vlečnice
4 sedežnice

kapaciteta:
6600 smučarjev na uro

Najbližje letališče je Ljubljansko letališče Edvarda Rusjana.

Smučarska sezona traja običajno od decembra do prvih dni maja. Visokogorski ambient in izjemni razgledi na okolico dajejo Voglu še poseben čar. Toda veličastnemu okolju navkjub smučišče ni zelo zahtevno, se pa seveda tudi za bolj zahtevne smučarje najde kakšna odlična proga. Proge so več kot odlično urejene in seveda tudi ustrezno varovane. Za ljubitelje teka na smučeh pa je seveda urejena tudi krajša tekaška proga, primerna za prosto tehniko.

Vogel ski je eno izmed tistih smučišč v Sloveniji, kjer se da smučati na naravnem snegu tudi v sredini aprila. Gondolska žičnica, ki je bila obnovljena leta 2001 in ima kapaciteto 950 oseb na uro, vas iz doline (nedaleč od Bohinjskega Jezera) pripelje na nadmorsko višino1535 m, od koder se  vam odpre čudovit panoramski razgled na Triglavsko pogorje vse tja do Kamniških Alp.

Poleg osnovne zimske ponudbe pa je poskrbljeno tudi za celotesten smučarski servis. Nudijo yudi kakovostno smučarsko šolo, nakup ,najem in servis smučarske opreme.

Odlična izhodiščna točka za smučišče Vogel je družinski hotel Gašperin, ki se nahaja na lepi lokaciji le nekaj sto metrov od Bohinjskega jezera v neposredni bližini glavne ceste od koder se je mogoče odpeljati na vse točke v Bohinju.

Hotel Gašperin nudi enoprostorne apartmaje (garsonjere) in apartmaje z ločeno spalnico. Apartmaji so namenjeni 2 do 4 osebam. Vsi apartmaji imajo kuhinjo kjer si gostje lahko skuhajo kavo ali pripravijo preprosto kosilo ali večerjo.

Ski Vogel


Podjetje nima akcij.

 
Nahajamo se v majhni vasi Ribčev Laz v spodnji Bohinjski dolini v bližini turističnega centra.
 
Oddaljeni smo samo 5 minut hoje od Bohinjskega jezera, trgovin in restavracij.

Ribčev Laz 36a 4265 Bohinjsko jezero

http://www.gasperin-bohinj.com/

peter.gasperin@siol.net

+386 (0) 41 540 805

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »