Hotel Gašperin


Ski Vogel smučanje

Zimske radosti velikokrat povezujemo s smučanjem in aktivnimi počitnicami oziroma dopustom. Cele dneve se spuščamo po strmini bodisi s smučkami bodisi z desko, naši mali nadobudneži pa s sankami in lopatami. Na takšne dogodke imamo lepe spomine in se vedno nasmehnemo, ko se spomnemo kakšne smučarske prigode.

Smučišč za vragolije je veliko v Evropi, v Sloveniji pa je eno bolj znanih in priljubljenih smučišče Vogel. Ambient samega smučišča Vogel je prekrasen, saj nam omogoča veliko več kot samo smučanje. Na svoj račun tako pridejo deskarji, tekači na smučeh, poskrbljeno je tudi za tiste, ki ljubijo velike količine adrenalina, saj si lahko privoščijo polet z jadralnim padalom. Poleg vseh radosti, ki jih tam lahko doživimo samo s smučanjem na Voglu, je poskrbljeno tudi za obvezno infrastrukturo, saj se lahko ob oglašanju želodca ustavimo tudi na malici ali vroči čokoladi. Tako vsak najde nekaj zase, ambient pa je pravšnji za ustvarjanje lepih spominov. Pozabili niso niti na nočne ptice, saj jim je namenjen nočni bar Čuk, v katerem vsako leto priredijo tudi praznovanje silvestrovega. Smučišče prireja tudi razna tekmovanja, pokal Vogel, predstavnice nežnejšega spola pa vsako leto presenetijo z odprto progo samo za njih. Poleg vsega tega ne smemo pozabiti na panoramo, ki je dih jemajoča. Pred sabo imamo razgled na prelepe gorate in zasnežene pokrajine. In to ne samo na Voglu ampak tudi ko iz balkona hotela Gašperin pogledamo navzgor. Hotel se ujema s celotnim alpskih ambientom, saj je tudi sam zasnovan kot malo večja alpska koča, znotraj pa skoraj v celoti opremljen z lesom, kar nas navda z občutkom domačnosti. Čisto tako kot alpske koče na smučiščih, kamor se zatečemo, ko nas po celodnevnih aktivnostih noge komaj še držijo pokonci.

Lokacija hotela je odlična, saj nas od smušišča Vogel loči le 5 kilometrov. Zjutraj se zbudimo v čisti naravi, domačem ambientu, dan pa preživimo na spektakularni lokaciji z razgledom za bogove.

Ski Vogel smučanje


Podjetje nima akcij.

 
Nahajamo se v majhni vasi Ribčev Laz v spodnji Bohinjski dolini v bližini turističnega centra.
 
Oddaljeni smo samo 5 minut hoje od Bohinjskega jezera, trgovin in restavracij.

Ribčev Laz 36a 4265 Bohinjsko jezero

http://www.gasperin-bohinj.com/

peter.gasperin@siol.net

+386 (0) 41 540 805

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »