Hotel Gašperin


Hotel jezero Bohinj

Ena najlepših naravnih slovenskih destinacij za preživljanje prostega časa vse dni v letu je vsekakor Bohinj. Le-ta obiskovalcem v zimskem času nudi smučanje na naravnem snegu, ki ga ponuja smučišče Vogel. V poletnem času pa vas jezero Bohinj, ki velja za enega najlepišh v Evropi,  vabi na osvežilno kopanje v kristalno čisti vodi. Za obisk Bohinja vam priporočamo nastanitev v družinskem hotelu nedaleč stran od jezera Bohinj. Hotel blizu jezera Bohinj vam nudi nepozabno prebujanje ob pogledu na Julijske alpe. Tako vas bo prevzel pogled na Pršivec, ki se nahaja na severni strani jezera Bohinj, ter Voglom na južni strani.  V hotelu Gašperin vam tako ob pogledu na vsemogočne gore nudijo tudi nepozabno prebivanje v njihovih sobah, oz. apartmajih, ki jih lahko najamete vse dni v letu. Ponašajo pa se tudi z družinsko tradicijo, tako da vam bodo s svojimi storitvami poskušali pričarati nepozabno doživetje v Bohinju. V hotelu Gašperin ob jezeru Bohinj vam bodi tudi pomagali z dodatnimi informacijami o čudovitih razglednih točkah, naravnih lepotah ter vam ponudili nasvet glede aktivnega preživljanja prostega časa v Bohinju.

V Bohinju se ob jezeru oziroma v njegovi naposredni bližini nahaja kar nekaj zelo kvalitetnih hotelov, med njimi tudi nekaj manjših družinsko vodenih, ki vas bodo očarali s svojo pristnostjo in prijaznim sprejemom. Med družinske hotele nedaleč stran od jezera Bohinj spada tudi hotel Gašperin, ki nudi obiskovalcem možnost najema apartmaja ( s kuhinjsko nišo) oziroma sobe, na vašo željo pa vam lahko tudi organizirajo  tudi prehrano (polpenzion / oz. polni penzion) v bližnji restavraciji. Posebej za svoje goste pa hotel Gašperin nudi tudi dodatne popuste, ki se jih lahko koristi  v različnih restavracijah ali pri ponudnikih športnih aktivnosti.

Jezero Bohinj ponuja obiskovalcem nepozabno in slikovito preživljanje prostega časa, saj ponuja obilo športnih aktivnosti. Tako se lahko odpravite na vožnjo s kajaki ali kanuji po jezeru ali se odločite za bolj sprostitveno obliko športa, kot je naprimer ribolov. Jezero v poletnem času obišče zelo veliko slovenskih turistov kot tudi tujih obiskovalcev, ki se odločajo za nastanitve v hotelih ob jezeru Bohinj oziroma za kampiranje v kampu Zlatorog, ki se nahaja tik ob jezeru. Tudi zimska sezona je v Bohinju zelo aktivna, saj vam omogočajo smučanje na številnih večjih in manjših smučiščih, kot so: Vogel, Sorška Planina,   Senožeta in Pokljuka. Prav tako pa se lahko tudi v zimskem času s pravo opremo podate na pohod okrog jezera Bohinj.

 

Hotel jezero Bohinj


Podjetje nima akcij.

 
Nahajamo se v majhni vasi Ribčev Laz v spodnji Bohinjski dolini v bližini turističnega centra.
 
Oddaljeni smo samo 5 minut hoje od Bohinjskega jezera, trgovin in restavracij.

Ribčev Laz 36a 4265 Bohinjsko jezero

http://www.gasperin-bohinj.com/

peter.gasperin@siol.net

+386 (0) 41 540 805

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »