Hotel Gašperin


Hotel Bohinj

Gašperin Hotel Bohinj, se nahaja v neposredni bližini jezera od katerega je oddaljen samo 5 minut hoje. Hotel nudi brezplačno parkiranje ter brezplačen brezžični internet za vse svoje goste. Sam hotel se nahaja v osrčju Julijskih Alp in je kot tak odlična izhodiščna točka za razne aktivnosti, ki jih nudi Bohinj s širšo okolico.

Vsak gost Gašperin Hotela Bohinj se lahko nadeja nepozabnega oddiha polnega doživetij. Že samo pogled z balkona na Alpe in Bohinjsko Dolino vsakega obiskovalca  napolni s pozitivno energijo in dobro voljo.  

Hotel Gašperin je družinski hotel, ki vam poleg ponudbe za bivanje nudi tudi ogromno informacij za preživljanje prostega časa, športnih aktivnosti ali sproščanja ob jezeru Bohinj. Gašperin hotel Bohinj, je hotel, ki vam ob ponudbi bivanja nudi tudi zajtrk na odprti terasi z nepozabnim pogledom na okoliške gore. Začeti dan v Gašperin hotel Bohinj, s tako čudovito naravno je nekaj res izjemno čudovitega in vas napolni z energijo za ves dan. Vzhajanje jutranjega sonca lahko opazujete iz hotela Gašperin v Bohinju, ali se dopravitev le nekaj minut hoje vstran do Bohinjskega jezera, ter si privoščite jutranje osvežujoče kopanje v mirnem jezeru Bohinj, ko še večina obiskovalcev jezera spi.

V Gašperin hotel bohinj vam lahko svetujejo tudi glede obiska notranjega bazena in wellness sprostitve, ki je obiskovalcem na voljo vse dni v letu, se pa najaha nekaj kilometrov stran v vasi Bohinjska Bistrica.  Tam je v zimskem času obiskovalcem na voljo zaprt notranji bazen in obilna wellness ponudba, ki bo zadovoljila še kako zahtevnega obiskovalca. Tudi postrežba in osebje vas bosta prijetno presenetila. Prav tako pa vam vse omenjene storitve ponujajo tudi v poletnih mesecih, ko se lahko odločite za obisk zaprtega bazena. 

V hotelu Gašperin Bohinj,  vam bodo z veseljem svetovali in podali nekaj napotkov za športno  in nepozabno doživetje Bohinja, ki privablja vedno več in več obiskovalcev v ta del Slovenije, imenovan tudi biser Slovenije. Ena izmade takih ponudb je pohodništvo v Bohinju, kjer lahko izbirate izmed poti okrog jezera Bohinj ali veliko bolj naporna pot na Vogel, ki meri v višino 1922 metrov. Obvezna oprema za ta pohod je zemljevid in kompas ter dobra obutev. Priporočamo pa, da se na pot ne odpravljate v primeru slabega vremena  oz. predvidenih poletnih neviht. Sam pohod traja cca. 4 ure in nudi neverjetni razgled na okoliške hribe ter Bohinjsko jezero. V zimskem času pa vas na smučišče Vogel lahko popelje sedežnica, ki vozi  iz Ukanca do smučišča Vogel

Hotel Bohinj


Podjetje nima akcij.

 
Nahajamo se v majhni vasi Ribčev Laz v spodnji Bohinjski dolini v bližini turističnega centra.
 
Oddaljeni smo samo 5 minut hoje od Bohinjskega jezera, trgovin in restavracij.

Ribčev Laz 36a 4265 Bohinjsko jezero

http://www.gasperin-bohinj.com/

peter.gasperin@siol.net

+386 (0) 41 540 805

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »