HC Oksi


Hiperbarična kisikova terapija

 

Kaj je hiperbarična kisikova terapija (HBOT)?

 

Pri hiperbarični kisikovi terapiji (HBOT) se uporablja tlak, ki je večji od atmosferskega, kar dosežemo v hiperbaričnih komorah.  To so v osnovi ovalne posode, katere prenesejo izredno velike pritiske. Biti v komori pomeni enako kot se potopiti v globine morja. Velja pravilo, da se prične zdravljenje med 0,5 bara (1,5 ATA) in 0,75 bara (1,75 ATA) nadtlaka. Med terapijo ne dihamo običajnih 21% kisika, kot ga je v navadnem zraku, temveč čisti kisik s pomočjo NRB maske (Non-rebreather mask). V komori je tlak do 2-krat večji od tlaka okolice, zato tudi dihamo dvakrat večjo koncentracijo kisika, kot bi v okolju dihali čisti kisik ali pa 9.5- krat več, kot bi dihali v okolju navaden zrak. Tretma traja od 45 do 75 minut pri konstantnem predpisanem tlaku (Bottom time), kompletni tretma pa traja približno 90 minut (Run time). Hiperbarična kisikova terapija (HBOT) se uporablja že več kot petdeset let po vsem svetu za preprečevanje ali izboljšanje stanj pri raznih boleznih ter izboljšanje splošnega zdravja. 

Hiperbarična kisikova terapija


Podjetje nima akcij.

Hiperbarični center Oksi

Po svetu ljudje, ki so dnevno izpostavljeni delovnim naporom in stresu, študentje v času izpitov ipd., prakticirajo uporabo hiperbarično kisikovo terapijo. S tem izboljšajo svojo storilnost, odpravljajo utrujenost in preprečujejo morebitne bolezni, ki jih prinaša intenzivno delo in današnji način življenja. Prav tako pa si s hiperbarično kisikovo terapijo pomagajo pri sanaciji poškodb. V želji, da omogočimo uporabo te nadvse uspešne in v svetu že uveljavljene terapije tudi pri nas, smo odprli v Ljubljani, na Tržaški 116 na Viču, Hiperbarični center OKSI. V prijaznem okolju smo vam na voljo vsak dan v tednu ob predhodni najavi po telefonu in dogovoru za točen termin.

V centru delujejo strokovno usposobljeni profesionalni operaterji z mednarodno licenco po sistemu ANDI, Po potrebi se o vaših težavah pogovorimo tudi z zdravnikom, ki svetuje najprimernejši način terapije. Center je opremljen z najmodernejšo hiperbarično komoro z delovnim tlakom 1,8 bara, proizvod ameriške firme ANDI International, kar zagotavlja optimalen tretma praktično za vse vrste težav in stanj, ki pestijo vaše telo.

 

Tržaška 116, 1000 Ljubljana

http://www.ipromocija.si/hc-oksi/

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »