HC Oksi


Hiperbarična kisikova komora

Hiperbarična kisikova komora je aparatura, običajno valjaste oblike, v kateri se pod povečanim notranjim tlakom izvajajo terapije s 100% kisikom v zdravstvene namene ali zgolj za izboljšanje splošnega počutja. Komore delimo na trde, ki prenesejo večji notranji pritisk in mehke, ki so namenjene za sekundarno terapijo pri zdravljenju in ostale tretmaje. Prav tako se komore delijo po velikosti, na take za eno osebo in takoimenovane večsedežne.

V našem centru smo opremljeni z najsodobnejšo mehko komoro ameriškega proizvajalca ANDI International z delovnim tlakom do 1,8 bara za eno osebo. Ta je primerna za vse vrste sekundarnih medicinskih terapij, za hitrejšo sanacijo poškodb in pooperativnih stanj, odpravo utrujenosti in stresa, povečanje imuskega sistema ter s tem preprečitve raznih bolezni, povečanja koncentracije in storilnosti, ipd.

Hiperbarična kisikova komora


Podjetje nima akcij.

Hiperbarični center Oksi

Po svetu ljudje, ki so dnevno izpostavljeni delovnim naporom in stresu, študentje v času izpitov ipd., prakticirajo uporabo hiperbarično kisikovo terapijo. S tem izboljšajo svojo storilnost, odpravljajo utrujenost in preprečujejo morebitne bolezni, ki jih prinaša intenzivno delo in današnji način življenja. Prav tako pa si s hiperbarično kisikovo terapijo pomagajo pri sanaciji poškodb. V želji, da omogočimo uporabo te nadvse uspešne in v svetu že uveljavljene terapije tudi pri nas, smo odprli v Ljubljani, na Tržaški 116 na Viču, Hiperbarični center OKSI. V prijaznem okolju smo vam na voljo vsak dan v tednu ob predhodni najavi po telefonu in dogovoru za točen termin.

V centru delujejo strokovno usposobljeni profesionalni operaterji z mednarodno licenco po sistemu ANDI, Po potrebi se o vaših težavah pogovorimo tudi z zdravnikom, ki svetuje najprimernejši način terapije. Center je opremljen z najmodernejšo hiperbarično komoro z delovnim tlakom 1,8 bara, proizvod ameriške firme ANDI International, kar zagotavlja optimalen tretma praktično za vse vrste težav in stanj, ki pestijo vaše telo.

 

Tržaška 116, 1000 Ljubljana

http://www.ipromocija.si/hc-oksi/

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »