Halo likanje


Likanje srajc

Obstajata dve vrsti ljudi- tisti, ki likanja ne sovražijo in tisti ki ga! Če spadate med druge, vam je najbrž še posebno zoprno likanje srajc. To je pogosto dolgotrajno in dolgočasno opravilo, ki za domačo likalno desko včasih kar noče in noče prinesti želenih rezultatov- hitro in brezhibno, brez zgubanih robov, pomečkanih rokavov in črt po sredini srajc. Če imate tovrstne težave, se jih lahko lotite na nekaj sledečih načinov: pospravite vse srajce v črno vrečo za smeti in jih zakopljite na dno omare ali se odpovejte sobotni rekreaciji in se namesto tega pozno v noč potite za likalno desko ali pa si za zmeren znesek privoščite profesionalno likanje srajc, kjer bodo vaše srajce in ostala bolj ali manj zahtevna oblačila in ostalo perilo zlikano že naslednji dan, z njimi pa ne boste imeli prav nobenega dela, saj sta prevzem in dostava že vključena v ceno likanja.

Naš videz pogosto pove o nas več kot tisoč besed in če vaša služba zahteva poslovni način oblačenja, so srajce skoraj obvezen del garderobe, toda z nobeno še tako drago in prefinjeno krojeno srajco ne boste uspeli napraviti zares dobrega vtisa, če bo pomečkana ali malomarno zlikana. V poslu o uspehu pogosto odločajo malenkosti in morda je včasih odločilna tudi vaša brezhibna osebna urejenost. Se vam res splača ne izkoristiti naše storitve profesionalnega ročnega likanja srajc v sodobno opremljeni likalnici? Preizkusite nas in spoznali boste kako človeku zaigra srce ob pogledu na celo omaro brezhibno zlikanih srajc za likanje katerih vam ni bilo treba niti migniti s prstom. Počutite se kot zvezda! Pokličite nas na 040 870 434 ter povejte kdaj in kje prevzamemo kup vašega zmečkanega perila! Z veseljem vam bomo pomagali rešiti vaše vsakodnevne težave pri zamudnem in utrudljivem likanju srajc in vsega ostalega perila, namesto tega pojdite raje na sprehod nabirat novih moči za prihodnje izzive.

Likanje srajc


Podjetje nima akcij.

Likalnica Halo likanje ponuja hitro, zanesljivo in profesionalno likanje. Pri vas doma ali v službi (Ljubljana, Trzin, Domžale, Mengeš, Kamnik in okolica teh krajev) prevzamemo oprano in posušeno perilo ter vam zlikano in zloženo pripeljemo nazaj.

Zgornja Senica 16, 1215 Medvode

http://www.halo-likanje.si/

ursabernard@gmail.com

040/870-434

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »

Tagi