Likalnica


Likalnica

Likalnica je prostor, kjer se vaše perilo iz pomečkanih brezobličnih kep zopet spremeni v tiste čudovite kose oblačil v katere ste se zaljubili že ob prvem pogledu v izložbeno okno. V naši likalnici se nahaja pester nabor profesionalne opreme, ki zagotavlja najboljše rezultate pri likanju vaših oblačil in ostalega perila. Toda kljub vsej vrhunski opremi se za likanje najzahtevnejših kosov, kamor pogosto spadajo z volančki okrašene ženske bluze ali elegantne obleke z všitimi detajli, kot najbolj zanesljivo natančno izkaže ročno likanje. Pod spretnimi rokami naših gospa se zdi to opravilo očarljivo lahkotno.

Kaj se dogaja z vašim perilom v likalnici?

Ko dostavljalec pripelje vaše perilo v likalnico, ga najprej zložimo v posebne škatle, da se ne pomeša s perilom ostalih strank. Ko pride na vrsto za likanje, ga sortiramo po zahtevnosti in materialih. Manj zahtevno perilo kot so prti, posteljnina, kuhinjske krpe in ostalo enostavno perilo se lika na likalni preši ali likalnih valjih, ki ustvarijo primerno visoko temperaturo in visok pritisk za najboljše rezultate likanja. Navadne majice s kratkimi ali dolgimi rokavi, trenirke in ostala preprostejša oblačila se lahko likajo bodisi na likalni preši ali industrijski likalni deski, ki za razliko od domačih ustvari vakum in ima ogreto likalno površino poleg tega pa seveda profesionalni parni likalnik. Oblačila vedno sortiramo tako, da najprej pridejo na vrsto tista, ki se likajo na najnižji temperaturi in nato postopoma tista, ki se likajo na vedno višjih temperaturah. Vse perilo lično zložimo po kupih za vsakega družinskega člana posebej in po vrstah oblačil, saj želimo, da vam po dostavi ni treba še sortirati oblačil, pač pa jih samo še položite na polico. Zlikane srajce, hlače in ostala oblačila, ki morajo viseti, obesimo na obešelnike za enkratno uporabo, ki jih pri belih ali svilenih srajcah prekrijemo s posebno nedrsečo prevleko, ki ne pušča sledi na tkanini. Ostala oblačila zavijemo v folijo, da se med transportom ne morejo umazati. Priporočamo, da nam oblačila izročite v svoji košari za perilo, da vam ga na ta način lahko tudi vrnemo in vam ga tako ni treba takoj prelagati.

Likalnica


Podjetje nima akcij.

Likalnica Halo likanje ponuja hitro, zanesljivo in profesionalno likanje. Pri vas doma ali v službi (Ljubljana, Trzin, Domžale, Mengeš, Kamnik in okolica teh krajev) prevzamemo oprano in posušeno perilo ter vam zlikano in zloženo pripeljemo nazaj.

Zgornja Senica 16, 1215 Medvode

http://www.halo-likanje.si/

ursabernard@gmail.com

040/870-434

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »