Halo likanje


Halo-likanje.si

Predstavljajte si čisto običajno jutro. Vstanete zgodaj, se stuširate, oblečete jutranjo haljo, se uredite, pripravite zajtrk, zbudite otroke, jih priganjate naj se hitro oblečejo, umijejo in pojejo zajtrk, medtem preverjate, če je narejena vsa domača naloga, samo še obleči se morate in se usesti v avto, kajti danes vam bo končno uspelo pravočasno dostaviti otroke v šolo in priti v službo še pred šefom. Odprete omaro, iščete zlikano srajco in hlače- seveda neuspešno, začne vas grabiti panika, iščete likalnik, postavljate likalno desko, začnete likati srajco, ne uspe vam polikati robov na rokavih tako da se ne bi poznala črta, ob gumbih je še zmečkana… Zamudite, para vam gre iz ušes, otroci so nestrpni, šef še bolj… in vse to zaradi ene zmečkane srajce! Vam je znano?  Ne pustite da vam malenkosti uničijo dan, prepustite likanje perila strokovnjakom. Vse kar morate storiti je, da perilo operete in posušite nato pa nas pokličete na 040 870 434. Prijazni dostavljalec ga bo k vam na dom ali v službo prišel iskat že danes in vam ga jutri ob dogovorjeni uri pripeljal nazaj. Perilo bo natančno zlikano, srajce bodo obešene na obešalnike, sortirane po barvi in zaščitene s folijo, kupi zmečkanega perila pa se bodo spremenili v lične kupčke, ki jih boste le še pospravili v omaro, saj bomo oblačila vsakega družinskega člana posebej zapakirana poleg tega bodo skupaj zložena enaka oblačila, dolge majice skupaj, kratke majice skupaj… Razumemo da ste zaposleni, potrudili se bomo, da se vam bomo povsem prilagodili. Svoje storitve nudimo v Ljubljani, Domžalah, Trzinu, Mengšu, Kamniku in v okolici teh krajev. Pustite naj mi opravimo zoprna opravila namesto vas ter vam prihranimo čas in živce. Naše cene so izredno ugodne, prevzem in dostava sta že vključena v ceno storitve. Najnižji znesek, ki ga obračunamo je 15 eur. Likamo vse vrste perila: srajce, bluze, obleke, suknjiče, hlače, krila, majice, puloverje, prte, posteljnino, otroška oblačila in vse ostalo, kar je zmečkano. Nudimo vam kvalitetno ročno likanje perila s prevzemom in dostavo pri vas doma ali v službi. Naša likalnica je sodobno opremljena, zaposleni pa hitri, natančni in profesionalni.

Halo-likanje.si


Podjetje nima akcij.

Likalnica Halo likanje ponuja hitro, zanesljivo in profesionalno likanje. Pri vas doma ali v službi (Ljubljana, Trzin, Domžale, Mengeš, Kamnik in okolica teh krajev) prevzamemo oprano in posušeno perilo ter vam zlikano in zloženo pripeljemo nazaj.

Zgornja Senica 16, 1215 Medvode

http://www.halo-likanje.si/

ursabernard@gmail.com

040/870-434

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »

Tagi