slika matjash


Grafični studio

Smo snovalci vizualnih sporočil. Ali preprosteje: oblikujemo podobe in sporočila.  Za izdelek ali podjetje oblikujemo podobo, ki izstopa in je prodorna. Podobo, ki pritegne poglede in zbuja poželenje. Skratka podobo, ki »vzame dih«.

 

Grafični studio nudi oblikovanje celostne grafične podobe - CGP, izdelavo logotipov ter izvedbo vseh vrst tiskovin v različni tiskarski tehniki na željo naročnika. Grafični studio s široko grafično ponudbo svojih storitev, poskrbi za še tako zahtevne ni nemogoče želje, ki so tako dostopne na enem mestu.

 

Matjash oblikovanje vizualnih komunikacij Matjaž Bizjak s.p., nudi celovito grafično storitev na enem mestu, za vse naročnike, ki si želijo boljšo, privlačnejšo podobo:

  • Logotipe in blagovne znamke
  • Plakate in gigant plakate
  • Revije in časopise
  • Etikete , vinske etikete in embalaže
  • Spletne strani
  • Tiskane oglase in oglasne kampanje
  • Kataloge…

 

Grafični studio naročniku svetuje in ponuja najboljše rešitve, katere se uresničijo v dogovorjenem roku.

Grafični studio


Podjetje nima akcij.

Smo snovalci vizualnih komunikacij. Za izdelek ali blagovno znamko oblikujemo podobo, ki izstopa in je prodorna. Podobo, ki pritegne poglede in zbuja poželenje. Skratka podobo, ki »vzame dih«. Tako nagovorimo kupce, jih prepričamo in osvojimo. Tako soustvarjamo vaš uspeh.

TRG 84, 5292 Renče

http://www.matjash.si/

info@matjash.si

00386 (0)41/906-106

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »