frischeis_logo


Talne obloge vinil

Več desetletij so vinilne talne obloge najbolj prodajane talne obloge. To velja za cel svet, ne samo za Slovenijo. Včasih se jih je držal slabšalen pomen, pač plastika. Proizvodni proces vinilnih talni oblog se je izboljšal. S tem so proizvajalci stopili korak naprej in naredili doprinos k varovanju okolja. Izdelujejo talne obloge vinil, ki se lahko reciklirajo. Najdemo jih v različnih dimenzijah, oblik in debelin. Lahko se uporabijo v različnih prostorih. Tako v prostoru, ki je normalno obremenjen ali v prostorih z intenzivno obrabo. Hoja po talnih oblogah iz vinila je tiha in prijetna. Zadnja leta pridobivajo na veljavi dekorativne plošče iz vinila »Luxury vinyl tiles. To je heterogena vinilna talna obloga, sestavljena iz več plasti.  Izbor v segmentu vinilnih talnih oblog je velik. Lahko se izbira med modernim trendom ali brezčasnim stilom. Heterogene in homogene različice različnih debelin, so najbolj pogosto dobavljive v rolah širine 2 metra. Za plošče so najbolj pogoste dimenzije 30x30, 50x50 in tako naprej. Talne obloge vinil so lahko kompaktne, proti drsne, antistatične in akustične. Izpolnijo širok potencialni namen in različne potrebe. Določene, bolj prestižne verzije se najdejo tudi v imitaciji kamna in lesa.

Vinilne talne obloge nudijo ustrezne rešitve tudi za mokre prostore. Lahko jih polagamo brez lepljenja in celo oblagamo stene z njimi. Nove generacije vinilnih plošč, imajo površinske zaščite, ki zmanjšujejo stroške čiščenja in vzdrževanja. Tako določene tipe vinilnih plošč v vsej življenjski dobi ni potrebno več dodatno podmazovati.

Talne obloge vinil v ploščah, lahko uporabljamo tako v stanovanjskih, kot javnih površinah. Odporne so na udarce, umazanijo in praske. Hkrati pa so zelo higienične. Njihov namen uporabe je res širok, zato jih pogosto najdemo v predsobah, trgovskih lokalih, hodnikih gostinskih lokalov, kuhinjah, pisarnah, dnevnih sobah, spalnicah, izobraževalnih ustanovah, otroških sobah, kabinetih in delavnicah. Proizvaja se tudi vinil za talno gretje, tako da res lahko namestimo vinilne plošče na čisto vsako površino.

Prodaja parketa Ljubljana pri podjetju J.u.A. FRISCHEIS d.o.o, nam bo odprla mnogo različnih pogledov na nova tla. Njihovo prodajno osebje vam bo svetovalo, da bo končni izbor talne obloge vinil, primeren za prostor, ki ga bomo opremili. Njihovi nasveti in predlogi nam bodo koristili tudi kasneje, ko bomo morali sami poskrbeti za vzdrževanje talne obloge. V ta namen imajo na voljo tudi posebne čistilne krpe.

Ne glede katero vrste talne obloge bomo izbrali, naj bo vedno končni izbor glede na namen površine prostora. Če gre za prostor, kjer se bo na dnevni bazi izmenjavalo večje število ljudi, je smiselno odšteti malo več denarja. S tem bomo prihranili pri prepogosti menjavi talne obloge zaradi obrabe. Barvna kombinacija naj bo usklajena z barvami sten, da se barve med seboj ne bodo preveč odbijale. Velikokrat najdemo kombinacijo vinilne talne obloge in parketa v kakšnem prostoru. Predvsem tam v teh primerih namestijo vinil, kjer se predvideva večji obseg obrabe.

Seveda se lahko odločamo tudi med linolejem ali pluto. Seveda ima vsaka obloga svoje prednosti in slabosti. Nikakor se ne smemo  zaleteti in se prehitro odločiti za talno oblogo. Res dobro preučiti potrebe prostora in se temu prilagoditi pri izboru.

Talne obloge vinil


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »