frischeis_logo


Talne obloge parket

Poznamo več vrst talnih oblog. Iz lesa so najbolj pogoste. Uporablja se še vinil in tekstil. Izbor med večjim številom vrst, oblik in vzorce, ki polepšajo naš bivalni prostor. Poiščemo strokovnjaka, ki bo predlagal primerne talne obloge za naš prostor. Tako imamo strokovno svetovanje o tehničnih lastnostih in standardih iz področja talnih oblog, na enem mestu. Izdela izvedbeni načrt, izračuna potrebne količine, ki jih bomo potrebovali. Hkrati nam omogoči rešitev tehničnih detajlov. Opravi strokovni nadzor pri izvedbi del na objektu, če je to potrebno.

Veliko primerov je, da ne moremo izbrati primerne talne obloge za potrebe in prostor. Pravilen izbor talne obloge, reši veliko kasnejših problemov. Problemi se pojavijo, ko začnemo prostor uporabljati. Primer; izberemo parket za talno gretje. Rešili smo problem, da se otroci brez skrbno igrajo na tleh in sedijo dalj časa na tleh, brez skrbi, da bi jih zazeblo.

Izvedba na ključ, nam prihrani veliko skrbi. Ni nam potrebno skrbeti za iskanje izvajalca in prodajalca, ampak se vse dogovorimo na enem mestu glede talne obloge parket. Če pa se odločimo za vinilne talne obloge, je sama izvedba krajša od polaganje parketa. Hoteli se odločajo za vinilno talno oblogo, zaradi lažjega vzdrževanja. Manj so tudi občutljive na različne vplive.

Enako velja za tekstilne talne obloge. Enostavno jih lahko namestimo in po potrebi zamenjamo. Kombinacije barv in vzorcev, nam dajo veliko več prostora za domišljijo in končni izbor glede na prostor. Dodatna toplotna zaščita za mrzla tla in občutek topline, je pri tepihu normalno. Proizvajalci že dolgo časa ne izdelujejo samo pravokotnih oblik. Prepoznali so povpraševanje strank po drugih oblikah in temu se je proizvodnja in ponudba tudi prilagodila.

Skrben načrt izbora glede na predvideno uporabo v prostoru, nas največkrat pripelje do talne obloge parket. Seveda je tukaj zelo pomembno ali govorimo o domači uporabi ali uporabi talne obloge v nakupovalnem centru. Končni izbor bo močno različen. Tudi v kombinaciji različnih materialov, se lahko pokaže kot idealna kombinacija. V kolikor izberemo parket hrast krtačen oljen, nam v poslovnem prostoru ali trgovini, kjer se izmenja veliko število ljudi vsak dan, ne koristi. Sicer bo videti lep prvih nekaj tednov, potem pa bo njegovo vzdrževanje zahtevalo preveč časa in čistil.

Za talne obloge parket, se pretežno odločamo za stanovanja in stanovanjske hiše. Tam ima izbrana talna obloga najmanjšo obremenitev in ne zahteva veliko vzdrževanja. Tudi iz zgodovine poznamo primere, ko so parkete položili v veliko število dvorcev in gradov.

Pravilna izbira talne obloge, prinese dobro energijo in počutje v prostor, kjer so nameščene. V prostorih, kjer se zadržujemo dalj časa, je to zelo pomembno. Dostikrat smo se v določenih prostorih počutili nelagodno, pa nikakor nismo našli vzroka, zakaj je temu tako. Lahko je barva talne obloge ali sama postavitev povzročala težave. Pa na to sploh nismo pomislili. Talne obloge, optično določen prostor lahko navidezno povečajo, če jih pravilno postavimo. Talne obloge parket niso zahtevne za izvedbo, zato jih tudi največkrat izberemo kot končno rešitev.

Končni izbor talne obloge naj bo premišljen. Ne prenaglimo se že za prvo verzijo, ki nam je všeč. Premislimo in poglejmo še druge, ker lahko nam bo šele tretja ali četrta verzija všeč. Hkrati pa mora biti trpežna in obstojna.

Talne obloge parket


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »