frischeis_logo


Salon talnih oblog Murska Sobota

V Prekmurju se nahaja mesto Murska Sobota. Lega med avstrijsko in madžarsko mejo, daje Murski Soboti pomembno vlogo prometnega vozlišča. Zato ni naključje, da je podjetje J.u.A. Frischeis d.o.o., v Murski Soboti odprlo svojo poslovalnico. Salon talnih oblog Murska Sobota je ena izmed več kot 50 poslovalnic, ki jih ima skupina JAF v svoji lasti. Delujejo v 14 državah v srednji Evropi. Na področju veleprodaje lesa in lesnih tvoriv imajo vodilno vlogo. Z svojo močno logistiko in modernimi centri predelave lesa, svojim kupcem zagotavljajo kvalitetno oskrbo. Pri njih lahko izberemo za talne obloge parket, vinil, laminat ali kmečki pod. Njihov moto je preprost. Stranka pove kaj želi in kdaj želi. Oni preprosto dobavijo takrat, ko je potrebno in tisto kar je bilo naročeno. Tako so trenutno največji slovenski trgovec lesnih materialov in lesa. Poleg izdelkov nudijo tudi razrez lesa, robljenje, polaganje talnih oblog, montaža notranjih vrat in še mnogo več.

Salon talnih oblog Murska Sobota nudi velik izbor dekorativnih plošč, notranjih in zunanjih talnih oblog, notranjih vrat, konstrukcijskih plošč in izdelkov za leseno gradnjo. Na zalogi imajo gradbeni les, pohištveno okovje znamke Häfele. Poleg tega nudijo še storitvene usluge. Sem spadajo razrezi in robljenje. Lahko se dogovorite za polaganje ali montažo določenih materialov. Svojim kupcem nudijo tudi marketinško pomoč. Tako arhitektom in oblikovalcem nudijo brošure in letake, vzorce ploskovnega blaga prodajnega programa, vzorčne mape in vzorce talnih oblog, katalog pohištvenega okovja. Za končne kupce pa imajo izdelane posebne letake in brošure, kjer je predstavljen njihov prodajni program.

Potrebujete parket Tilo za vaš prostor in ne veste kje ga najti. Salon talnih oblog Murska Sobota ga ima v svojem prodajnem programu. Z obiskom salona, se boste v celoti seznanili z možnostmi uporabe parketa. Vse informacije glede polaganja, vzdrževanja, skladiščenja, do polaganja in ostale informacije, vam bodo podali svetovalci v salonu. Dodatno ponujajo ogled talne obloge v prostoru, s pomočjo virtualnega studia. Virtualni studio omogoča uporabo različnih kombinacij izdelkov in postavitev v prostoru. Tako lahko sami preverimo ali bi naš izbor dosegel učinek, ki ga želimo. Uporaba virtualnega studia je enostavna. Izberemo talno oblogo. Določimo barve stene. Ko smo to dvoje določili, v virtualnem studio pogledamo prostor in njegov končni izgled. Zelo enostavno lahko talno podlogo zamenjamo in preizkusimo tudi druge možnosti.

Prodaja parketa Murska Sobota je eden izmed načinov, da predstavijo novosti s področja parketov. Tako so stranke vedno na tekočem z novimi materiali, novostmi na področju uporabe lepil ali pa novega orodja, ki bo olajšal polaganje parketa. Poleg tega imajo na spletni strani veliko pripomočkov, ki njihovim registriranim partnerjem služijo kot pomoč pri delu. Iskalnik v spletni trgovini je preprost in ni samo klasični iskalnik. Ko iščemo določen proizvod, nam poleg iskanega ponuja še sorodne izdelke, repro materiale, ki bi jih potrebovali. Na strani najdemo tudi zadnje novice, novosti in ostale pomembne informacije.

Lahko rečemo, da je salon talnih oblog Murska Sobota na pravem mestu, ko potrebujemo informacije glede uporabe lesa in lesnih izdelkov. Strokovno osebje, zanesljivost, kratki dobavni roki, logistična podpora; celovita rešitev za potrebe obrtnikov in mojstrov.

Salon talnih oblog Murska Sobota


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »