frischeis_logo


Salon talnih oblog Ljubljana

Če opremljate kuhinjo, dnevno sobo ali morebiti otroško sobo, pa ne veste kateri dekor bi izbrali. Potem je čas, da obiščete salon talnih oblog Ljubljana podjetja J.u.A. Frischeis d.o.o. Tudi kadar iščete notranje talne obloge, notranja vrata, se obrnite na njih. V njihovem salonu v Ljubljani, si lahko ogledate celotne prodajni program, ki ga imajo. Za pomoč povprašajte njihove svetovalce, ki so seznanjeni z zadnjimi trendi na področju talnih oblog. Za obisk glede talnih oblog in notranjih vrat, je priporočljivo, da se vnaprej dogovorite za prost termin. V kolikor prihajate iz štajerskega dela ali Pomurja, lahko obiščete njihov salon talnih oblog Murska Sobota.

Podjetje ima široko mrežo poslovalnic, raznolike proizvode in zaloge 20.000 izdelkov. Tako velika zaloga izdelkov omogoča hitro dostavo blaga, do svojih kupcev. Njihov vozni park zajema 86 kamionov, kar jim omogoča dodatno prednost in prilagodljivost, glede dostav izdelkov svojim strankam. Salon talnih oblog Ljubljana ima v določenih terminih v letu, dan odprtih vrat. Takrat svojim strankam predstavijo novosti v njihovem prodajnem programu. Pripravijo razne demonstracijske prikaze, uporabnosti različnih izdelkov ali materialov. Tako ohranjajo stik s svojimi kupci.

Ker je njihov osnovni material les, se zato lesnim izdelkom posvečajo veliko bolj, kot drugim. Poleg tega skrbijo za uporabo naravnih materialov v procesu proizvodnje in predelave. Njihova ponudba zajema dekorativne plošče, konstrukcijske plošče, notranje talne obloge, zunanje talne obloge, notranja vrata in leseno gradnjo. Poleg tega nudijo še gradbeni les, pohištveno okovje in razne storitvene usluge. Skratka poskrbijo, da njihove stranke dobijo popolni servis, na enem mestu.

Pri njih lahko kupite tudi parket. Posebna linija pod imenom prodaja parketa Ljubljana, omogoča nekaj posebnih možnosti glede vzorcev, ki se lahko uporabijo. Salon talnih oblog Ljubljana ponuja možnost, da s pomočjo virtualnega studia, oblikujete svoj sanjski prostor z njihovimi visoko kakovostnimi izdelki. Ker vsi želimo ustvariti v svojem domu sanjski prostor, je uporaba virtualnega studia odlična priložnost. V virtualnem studiu lahko uporabite različne kombinacije izdelkov in prostorov. Tako lahko sami odkrijemo, kakšno novo idejo ali dobimo predlog za učinkovito rabo izdelkov, ki jih ponujajo v prodajnem salonu. Pred kratkim so virtualni studio nadgradili z slovenskim jezikom. Tako je uporaba virtualnega studia postala še lažja za uporabnike. Deluje na principu, da izberemo željeno talno oblogo. Določimo še barvo stene. Ko je vse to določeno, enostavno pogledamo naš prostor in vidimo kakšen bo končni izgled prostora. Lahko se prepustimo svoji domišljiji in ustvarjamo nove kombinacije sami. Ali pa se prepustimo svetovalcem, ki nam bodo s svojimi nasveti pomagali.

Salon talnih oblog Ljubljana ni samo prodajno mesto, kot ga ima večina trgovin. Pri njih res dobiš občutek, da je proces izbire in nakupa dokaj enostavna stvar. Njihove več letne izkušnje in znanje, bo strankam pisano na kožo. Tako bodo res deležni nasveta strokovnjaka, ki se na svoje delo spozna. Tako bo katera koli talna obloga, ki jo bomo izbrali z njihovo pomočjo, končala na naših tleh. Njihova predanost delu in materialu, bo odraz naše prvotne želje po izbiri pravilne talne obloge za naš dom.  Širok nabor izdelkov omogoča, da imajo stranke pri njih izbiro, ki je vedno tam za njih.

Salon talnih oblog Ljubljana


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »