frischeis_logo


Salon notranjih vrat Murska Sobota

Na vprašanje, kaj so vrata, bi verjetno vsak odgovoril drugače. Vhodna vrata so prva stvar, ki jih opazimo pri vstopu v stanovanje, hišo ali poslovno stavbo. Je tudi edina pot, skozi katero lahko vstopimo v prostor. Izredno dober vtis na nas naredijo furnirana vrata. Vrata so tudi mejnik med zunanjim svetom in našim domom.  Vrata naš dom varujejo pred nepovabljenimi obiskovalci, ni pa to njihova edina funkcija. Vrata nas tudi ščitijo pred vplivi vremena. Vrata so običajno izdelana iz lesa, kovine, stekla, plastike, kamna ali pa se ti materiali med seboj kombinirajo. V vrata lahko kombiniramo steklo,  mreže ali različne okraske. Tako pestro izbiro nam nudi salon notranjih vrat Murska Sobota.

V zgodovini so bili vhodi na začetku odprti. Pozneje se je pojavila želja po varnosti in zasebnosti. Z razvojem so se potem začeli k vratom dodajati pragovi, okovja in krila. Vrata so izdelovali poklicni mizarji. Premožni so si lahko privoščili masivna in izrezljana vrata. Tako so si mnogi, ki so si to lahko privoščili, na vrata dali napisati svoja imena, stan ali celo letnico izdelave. Tradicija vrat se je ohranila vse do danes. Tudi močna in masivna vrata se danes spet vračajo. Furnirana vrata so še vedno na prvem mestu, pri izbiri nakupa. Našo pozornost pri stavbah velikokrat pritegnejo ravno vhodna vrata. Če pa lahko vstopimo, nas velikokrat očarajo bela notranja vrata.

Pri vratih smo pozorni predvsem na tehnične lastnosti. To so: toplotna propustnost, zaščita pred hrupom in proti vlomu. Veliko je odvisno od pravega materiala.  To nam nudi na ogled salon notranjih vrat Murska Sobota.  Pri kombinaciji materialov se lahko dodaja steklo, kar da vratom še posebej lep videz.  Masiva in kombinacija, se lepo poda k zunanjim vratom, v notranjosti so to načeloma ne prakticira. Razen na izjemno željo naročnika. Notranja vrata ločujejo bivalne prostore, v katerih se gibamo čez dan in spalne prostore. Razlika je tudi med vrati v kopalnico ali garažnimi vrati. Taka vrata se spet razlikujejo od vrat, ki ločujejo recimo otroško sobo od hodnika. Vsaka vrata ločimo po specifiki. Vrata morajo biti tudi odporna na vlago, udarce in kakšne mastne madeže. S takim načinom izbire vemo, da nam bodo vrata služila dalj časa. Velikokrat se pojavi težava tam, kjer bi radi imeli kvalitetna vrata, pa so cene precej visoke. Vendar se izplača vložiti na začetku malo več v dobro kvaliteto, saj nam zagotavlja dolgo obstojnost naših vrat. salon notranjih vrat Murska Sobota ima res pester izbor. Dobra naložba se vam obrestuje na dolgi rok.

Pred nakupom je treba preveriti, če potrebujemo zvočno izolirna vrata. Smiselno je tudi upoštevati temperaturne razlike med prostori.  Včasih pa notranje prostore samo prenavljamo. Če so vrata stara, je smiselno, da pogledamo, kje poteka prodaja notranjih vrat. Z  velikim številom modelov, ki se danes prodajajo, bo res lahko vsak kupec našel zase vse to, kar mu bo pozneje nudilo udobno in ugodno bivanje v prostorih. salon notranjih vrat Murska Sobota zagotovo nudi vse, kar želi kupec za svoj denar in seveda posledično udobno bivanje v svojem domu.

Salon notranjih vrat Murska Sobota


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »