frischeis_logo


Salon notranjih vrat Ljubljana

V vsaki stavbi so notranja vrata del pohištvene opreme, pa naj bo to domače ali službeno okolje. Govorijo pa o našem stilu in našemu način življenja. Pri izdelavi notranjih vrat se prepletata tako stil, kot tradicija. Stil je velikokrat odvisen od našega načina življenja. V vsakem primeru pričarajo notranja vrata neko toplino. Salon notranjih vrat Ljubljana nam nudi pestro izbiro barv in materialov, od nas in naše finančne zmožnosti pa je odvisno, kaj bomo izbrali. Pri izbiri moramo biti pozorni na več dejavnikov. Na debelino sten, na kakšne prostore delimo naše bivalne prostore in opremo. Vrata se naj skladajo z opremo prostora. Trendi notranjega oblikovanja težijo k čistim oblikam, uravnoteženi  izbiri materialov in minimalizmu. V zadnjem času so dokaj v porastu nakupi vrat, ki imajo skrite podboje. Tako se tudi vizualno zlijejo s prostorom. Stene so pogosto v beli barvi, Tako so tudi notranja vrata bela. Tudi klasične ključavnice na vratih se ne uporabljajo več tako pogosto. Veliko kupcev se odloča za ključavnice z magnetnim zapiralom. Tudi tu pa je potrebno poznati pasti. Furnirana vrata so še vedno zelo dobra izbira. Pri vgradnji vrat gre za dolgoročno naložbo in zaradi tega lahko včasih upraviči večje stroške. Če izbiramo svetla vrata, je razlog večinoma estetski. Če je stena svetla, vrata ne izstopajo preveč. So pa svetla vrata veliko bolj občutljiva zaradi madežev in kakšnih mastnih sledi. Na temnejših vratih so madeži manj vidni. Zato naj bodo vrata, ki so bela, gladka, da jih lažje čistimo.

Pogosto se montirajo vrata od tal do stropa, s skritimi podboji. V tem premeru gre za tako imenovana nevidna vrata. Možnost je zelo estetska. Vendar pa je treba paziti zaradi stropov. Če strop ni popolnoma raven, taka izvedba ne bo mogoča. Tudi luči ne smejo biti montirane v bližini, da le te ne motijo odpiranja vrat. Površine vrat, ki niso gladke, ampak vrata s teksturo, so na prvi pogled res zelo lepa. So pa dosti težja za vzdrževanje, zato se je bolje odločiti za gladka bela notranja vrata.

Pozanimati se je potrebno tudi o kvaliteti kljuk, ki se namestijo na vrata in o ključavnicah. Vse naj bo dobro in pozorno izbrano. Za poceni variantami se navadno pokažejo tudi slabše kvalitete. Ker vse kupujemo dolgoročno, se nam obnese, če kupujemo res kvalitetne in preverjeno dobre materiale. Zato si je za oglede potrebno vzeti dosti časa. Salon notranjih vrat Ljubljana nam omogoča vse to. Edinstvenost vrat ustvarijo majhni detajli, ki lahko pričarajo izredno lep efekt. Vrata izbiramo po kvaliteti, barvi, dimenzijah, vedeti moramo smer, kam se odpirajo. Vrata narejena iz furnirja so še vedno zelo dobra izbira. Pred nakupom pa moramo vedeti, kakšen stil izberemo. Klasičen ali moderen. Tudi za podboje je važno, kakšne želimo. Skrite ali vidne podboje. Važno je tudi, kakšne kljuke kombiniramo.  Važno je tudi, kako se želimo gibati po prostoru. Glede na gibanje in opremo, se odločimo, kako se bodo vrata odpirala, v katero smer. Vrata so pomemben element doma in zaokrožijo celostno podobo. Zato nam salon notranjih vrat Ljubljana ponuja več možnosti in strokovne nasvete.

Če pogledamo skozi zgodovino, ljudje vrat najprej niso imeli, ker so se nenehno selili. Pozneje, ko se nekje nastanili za dalj časa, pa so začeli uporabljati tudi vrata, da so se zaščitili pred zunanjim svetom. To so bile na začetku samo navadne lesene deske. Danes pa imamo salon notranjih vrat Ljubljana, ki nam nudi pestro izbiro.

Salon notranjih vrat Ljubljana


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »