frischeis_logo


Prodaja parketa Murska Sobota

Za talno oblogo domov je najbolj pogosta izbira parket. Vzdržljiv, topel, odporen. Skratka ima neko uporabno vrednost pri ljudeh. Kakšna pa je zgodovina parketnega poda? Zgodovina vsestranskih vzorčastih tal je zapletena. Skoraj tako kot njihova zasnova. Korenine parketa segajo stoletja nazaj v zgodovino. Vzorec ribje kosti so prvi uporabili Rimljani. Ti so odkrili, da je možno ceste narediti bolj stabilne, če se opeke usmerijo kot teče prometni tok. Nekje v 16. stoletju, se je podobna zasnova pričela uporabljati pri tleh iz lesa. Palača Versailles je uvedla lesene parkete, ki so nadomeščala marmornata tla. Marmor je bil dražji in težji za vzdrževanje. Tla so izdelali ročno, težko jih je bilo namestiti in še draga so bila. Tako je parket več stoletij bil prvi izbor za talno oblogo. Veliko umetniških, bogatih stilov lahko najdemo po Evropi v raznih dvorcih in prestižnih ustanovah. Šele v 40. letih prejšnjega stoletja, so  se pričeli pojavljati sintetični materiali in nove tehnike. Talne podloge so postale čez noč dostopne večini gospodinjstev. Parket so pričele nadomeščati poceni sintetični nadomestki.

V sklopu ponudbe prodaja parketa Murska Sobota, nam ponujajo možnost izbire med različnimi vrstami parketov. Lahko se odločimo za gotovi parket, laminat, kmečki pod ali pa vinilno talno oblogo. Ker je izbira pestra in raznolika, se je dobro posvetovati s prodajnim osebjem v salonu podjetja J.u.A. FRISCHEIS d.o.o. v Murski Soboti. Še posebno je zanimiv parket Tilo. V posebno ponudbi je prodaja parketa Murska Sobota, združilo moči s podjetjem Tilo iz Avstrije. Tilo parket je narejen v Avstriji, v skladu z vsemi standardi in ima vse potrebne certifikate. Ker je oblikovanje bivalnega okolja pokazatelj našega življenjskega sloga, imamo na voljo naslednje produkte. Izbiramo lahko med ladijskem, ter kmečkim podom. Dodatno lahko izberemo med furnirnimi tlemi ali se odločimo za vinilna tla. Če bomo izbrali parket pod znamke Tilo, bomo imeli občutek domačnosti. Dodatno nam nudi izbor med tremi izgledi: svetli, mirni ali rustikalni izgled. Tako bomo imeli popolno ujemanje z izbranim pohištvom, ki bo nameščeno v prostoru skupaj s parketom.

Prodaja parketa Murska Sobota, bo dodatno seznanila uporabnike talnih oblog glede vzdrževanja in čiščenja. Kot je znano, lahko za čiščenje uporabljamo sesalnike, vlažne krpe, posebna čistila, ki ne smejo biti agresivna do podlage. Poleg tega so v uporabi posebna olja za premazovanje ali vzdrževanje. Še posebno so olja pomembna za oljene parkete, ki zahtevajo drugačno vrsto nege. Veliko uporabnih nasvetov lahko najdemo na spletni strani podjetja J.u.A. FRISCHEIS d.o.o.

V sklopu novic, se prodaja parketa Murska Sobota, vrši preko spletne trgovine. Tam lahko izbiramo med 1.300 artikli, ki so stalno na zalogi. Poskrbijo tudi za dostavo izbranega blaga na željeno lokacijo in termin, ki se izbere. S celovito ponudbo izdelkov in osnovnih storitev, je celotna ponudba zaključena. Tako lahko velika večina obrtnikov, mojstrov ali večjih mizarskih delavnic, na enem mestu opravi nakup vsega, kar potrebujejo za svoje delo. Odlična organiziranost in dobra logistika omogočajo, da je celotna izkušnja nakupa in dostava enostavna in pravočasna. V kolikor bi se med samim nakupom kje zataknilo, se z enostavnim klicem v njihov center, rešijo tudi te zagate.

Prodaja parketa Murska Sobota


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »