frischeis_logo


Prodaja parketa Ljubljana

Prodaja parketa Ljubljana je ponudba podjetja J.u.A. FRISCHEIS d.o.o. Njihov specializirani salon talnih oblog Ljubljana, nudi polaganje in prodajo parketa. Z izbiro parketa vnesemo v prostor izraz svoje osebnosti. Zato mora biti izbira talne obloge pomemben proces, ker vpliva na kvaliteto poslovnih ali bivalnih prostorov.

Prodaja parketa Ljubljana, nas mora pripeljati do odločitve, da izberemo pravilni parket za prostor, ki ga opremljamo. Možnost izbire je med več vrstami parketa. Kategorije so: kmečke deske, tri slojni parket, dvoslojni parket ali masivni parket. Končna izbira vrste parketa, je povezana z načinom polaganja parketa. Seveda tudi času, ki je namenjen temu procesu. Seveda ne smemo zanemariti podatka ali bomo imeli v prostoru talno gretje. V primeru talnega gretja, je parket drugačen od ostalih parketov. Zagotavljati mora stalne temperaturne obremenitve do 30°C.

Prodaja parketa Ljubljana je povezana z drugimi talnimi oblogami. Lahko izberemo talne obloge vinil. Prodajalec zagotovi možnost alternativne izbire, v kolikor bi kazalo, da parket zaradi določenih vzrokov, ne bo možno položiti. Prodajni proces se navezuje na morebitno možnost polaganje parketa na ključ. Če nam ustreza, se dogovorimo za polaganja gotovega parketa. Tukaj je enostavnejša montaža ali ga lahko položimo tudi sami.

Prodaja in morebitno polaganje parketa, lahko določenemu ponudniku prinese referenco, če se želi povezati z gradbenim podjetjem. Tako gradbeno podjetje svojemu naročniku ponudi tudi polaganje talnih oblog, ne samo dobavo materiala. Gradbinec pridobi večja naročila, prodajalec parketa pa večjo prodajo blaga ter storitev, kot je brušenje parketa in polaganje parketa.

Ustrezno usposobljen kader, bo potreben za izvedbo del in da ne prihaja do reklamacij izvedenega dela. Priporoča se uporaba le najboljših materialov. Lepilo je pomemben del polaganja parketa. Prodaja parketa Ljubljana se lahko navezuje na prodajo čistil ali čistilnih sredstev za čiščenje ter vzdrževanje parketa. Ustrezno vzdrževanje talne obloge, podaljša njeno življenjsko dobo. Ocenjena življenjska doba za pravilno položen parket, lahko doseže tudi do 25 let. Predpogoj je pravilno vzdrževanje, da bo doseglo tako dolgo dobo.

Če se pojavijo težave s parketom ali bi se parket poškodoval, moramo parket pravočasno obnoviti. Običajni znaki težav so sivine, ki se pojavijo na parketu. V tem primeru moramo razmišljati o ponovnem brušenju in lakiranju. S tem ga bomo zaščitili pred dodatnimi škodami.

Talne obloge parket ne kupujmo nepremišljeno. Potreben je čas, da se pravilno odločimo. Različni vzorci bodo dodatno otežili sprejem končne odločitve. Če je možno, bi bilo dobro, da se pogleda kako položen parket izgleda v živo. Lahko, da na prodajnem mestu imajo predel, kjer se vidi končna postavitev parketa.

Nakupni proces parketa, je močno povezan z načinom gradnje. To mora biti že od začetka projekta skrbno načrtovan proces. Če pride med samim procesom gradnje do spremembe, ki bi vplivala na vrsto parketa, moramo to upoštevati pri nakupu in končni odločitvi. Parketarstvo, ki nam nudi vse omenjene storitve in če se nam uspe na koncu dogovoriti za primerno ceno in izvedbo, lahko delo in dostavo izvede točno na željen termin.

Na poti izbire in sprejema odločitve, upoštevajte nasvete prodajnega osebja. S tem se bo končni izbor naredil pravilno in končni izgled položenega parketa nas bo navdušil.

Prodaja parketa Ljubljana


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »