frischeis_logo


Prodaja notranjih vrat

Notranja vrata so bila vedno pomemben dejavnik v našem življenju. Vrata poudarjajo naš značaj. Skozi zgodovino so se vrata zelo spreminjala.  Vrata so premična, in se uporabljajo predvsem za zapiranje odprtin, sodijo pa med stavbno pohištvo. Montaža  notranjih vrat je enako pomembna, da ne naredimo napak. Pomagajo nam pri prehodu iz zunanjega, v notranji prostor, ali pa nam služijo v domu, kot prehod iz prostora v prostor. Prodaja notranjih vrat nam nudi pester izbor vseh vrst vrat. Vrata morajo biti trpežna, stabilna in trajna. To omogočajo tudi dobri materiali, ki so nam danes na razpolago. Vrata morajo zadostovati tudi upoštevanim standardom. Pri izbiri vrat so pomembni: zasnova, dizajn, navade, ki jih ima uporabnik in ne nazadnje tudi cena. Vemo, da imajo poceni materiali kar nekaj slabosti glede kvalitete. Zato se je bolje odločiti za malo dražjo varianto, saj nam bodo vrata služila na dolgi rok. Vrata delimo na: vhodna vrata, notranja vrata, garažna vrata, varnostna vrata, balkonska vrata, dvižna vrata.

Delijo se tudi po načinu odpiranja. V liniji notranjih vrat najdemo kvalitetna vrata različnih površin. Izolacija je tudi dokaj pomemben element, tako pri zunanjih, kot notranjih vratih. Danes so tudi standardna vrata modernega videza. Vrat se vsak dan dotikamo, zato je pomembna izbira barve in materiala. Izbira notranjih vrat lahko koreniti spremeni videz našega doma. Ni nujno, da so vsa vrata v notranjosti stanovanja enaka. Lahko pa zgleda kičasto, če so vrata med seboj neskladna. Prodaja notranjih vrat zahteva natančne izmere. Izmere naj izvede izbrano podjetje, ki bo notranja vrata tudi namestilo. S tem se izognemo morebitnim napačnim meram, ker se notranja vrata večinoma prilagajajo samo po dolžini. Pri montaži jih je  potrebno občasno še pred samo vgradnjo na licu mesta odrezati. V zadnjem času je opazen trend dekoracije notranjih vrat. Uporabljajo se vitraže, razni kovinski okraski, tapete ali pa samo steklo. Steklo nam velikokrat služi takrat, če kaj delamo, v sosednjem prostoru pa se igra naš otrok. Tako imamo pogled v prostor in smo bolj brez skrbi.

Barvne kombinacije notranjih vrat omogočajo uskladitev z opremo doma. V modernih domovih se za notranja vrata redko kdaj uporabijo drsna vrata. To je predvsem iz praktičnih razlogov, to je odpiranje in zapiranje. Pomembna je tudi naravna toplotna izolacija. Prodaja notranjih vrat je povezana s številom vrat v posameznem objektu. S tem se ponudba lahko cenovno prilagodi, glede na objekt. Na samo prodajo vplivajo tudi uporabljeni materiali. Glede na zahteve za toplotno in zvočno izolacijo, lahko cena raste ali naraste. Ne smemo pozabiti na kljuke, okovje in pragove. Vse omenjeno, lahko izvedbo projekta občutno podraži.

Ne smemo pozabiti tudi na ključavnice, ki se montirajo na vrata. Poznamo tudi veliko vrst ključavnic. Ključavnice so klasične, na ključ, na kartico, na telefon. Najsodobnejše ključavnice odpirajo vrata na prstni odtis. Seveda pa moramo biti seznanjeni tudi s slabostmi  le teh. Prodaja notranjih vrat ni enostavna. Zahteva veliko natančnosti. Izmere morajo biti točne, da proizvodnja ne naredi napačnih vrat. Vrata med dostavo na objekt morajo biti pravilno zaščitena. Pri postaviti jih je potrebno dobro umeriti, da ne visijo. Tudi debelina sten vpliva na postavitev notranjih vrat. Po zaključku montaže, je potrebno preveriti odpiranje in zaklepanje vrat. Vsa nameščena vrata se morajo zapirati in zaklepati brez hibno. Vrata odražajo naš značaj. Salon notranjih vrat Murska Sobota, nudi veliko izbiro različnih vrst vrat.

Prodaja notranjih vrat


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »