frischeis_logo


Parket Tilo

Talne obloge so zelo pomemben detajl in temelj v našem vsako dnevnem življenju. Držijo naše pohištvo, vplivajo na naše dobro počutje in so hkrati osnova naših vsakodnevnih interakcij. Zato so v podjetju Tilo razvili parket Tilo. Gre za talno oblogo, ki ustreza življenjskemu slogu, od začetka navzgor. Prepleti barv, sortimenta in postopka dodelave, se parketi podjetja Tilo čutijo nekoliko drugače. Ker je parket sam po sebi topel, edinstven in se nenehno giblje, navdušenci pravijo da živi. Specialisti pravijo da deluje. Imata pa obe skupini eno skupno točko: parket prinaša čudovit domač občutek. Če k temu dodamo še izbiro posebnega vzorca, bo parket Tilo unikaten samo pri nas.

Osnova individualne bivalne kulture so naravna tla. Za talne obloge parket velja, da ima še vedno vodilno vlogo pred ostalimi talnimi oblogami. Naravni parket Tilo so topli in primerni za alergike. Preprosti za vzdrževanje. Ekološko napredni parket, ki je okolju prijazen. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Izbiramo lahko med masivnim parketom, kmečkim podom, zlepljenim parketom v dveh plasteh in laminatom iz linoleja ali plute. V sklopu program Tilo, se bodo zagotovo našla tla, ki bodo ustrezala življenjskemu stilu uporabnika.

Gotovi parket ni preveč zahteven za vzdrževanje. Če se držimo pravil in postopkov čiščenja, nam bo talna obloga iz gotovega parketa dolgo služila. Agresivnih čistil se izogibajmo, ker nam bodo poškodovala površino talne obloge. Ne glede na končni izbor talne obloge, nam le ta mora zagotavljati prijeten in udoben občutek. Dodatno mora talna obloga prenesti vse obremenitve, ki se bodo pojavljale v prostoru, kjer bo nameščena. Ne samo hoja, talna obloga bo imela tudi druge obremenitve, kot so recimo kremplji hišnih ljubljenčkov. Psi, mačke, hrčki, ženske pete čevljev, umazanija in blato z otroških obuval, razlite tekočine in še veliko drugih dejavnikov, bo vršilo dnevni pritisk na talno oblogo. Ker mora svojo vlogo zagotavljati dolgo časa, nam parket Tilo zagotavlja, da bo v primeru izbora in položitve, vse obremenitve tudi zdržal.

Da je nekaj posebnega, bi lahko dejali za parket hrast krtačen naoljen. V kolikor se bomo odločili za polaganje te vrste parketa, bomo dosegli matiran naravni videz. Po končanem polaganju bo potreben prvi premaz z oljem. Olje se bo hitro vpilo in zapolnilo vse pore posušenega lesa. S tem bo preprečilo vpijanje drugih tekočin in naredilo vodo odbojni sloj. Hkrati naredi še zaščito površine lesa, ki postane manj občutljiva na odrgnine. Pore lesa so še vedno vidne, ker je sloj olja tanek. Na otip pa še vedno čutimo lesna vlakna in strukturo lesa. Lesne pore pri oljenem parketu dihajo. S tem zelo dobro uravnavajo vlažnost parketa. Za oljen parket se lahko z gotovostjo trdi, da zagotavlja pristen stik z lesom in naravo.

Na dokončno odločitev za parket Tilo, nas vsi omenjeni dejavniki privedejo, da se odločimo za to vrsto parketa. Kvaliteta, ki jo lahko primerjamo z dragimi znamkami avtomobilov, bi se lahko reklo. Navdušenje uporabnikov to samo potrjuje. Naj bo talna obloga vsem uporabnikom prijetna. Domačnost okolja, je z izborom proizvodov Tilo zagotovljena. Užitek udobja pa je vedno neprecenljiv in preveč dragocen, da ga ne bi izkoristili.

Parket Tilo


Podjetje nima akcij.

Matična številka: 5871417000

Davčna številka: SI28197542

Celovška cesta 492, 1210 Ljubljana-Šentvid

https://www.frischeis.si/

info@frischeis.si

T: +386 1 32 07 460

F: +386 1 32 07 463

Ste to stran našli preko Googla? Vas pa ljudje ne najdejo? Rezervirajte svojo spletno vizitko na portalu iPromocija.si

Novičke

vse novice »

Povečajte prodajo

Pogosto se podjetja sprašujejo, kako naj povečajo obisk svoje spletni strani in kako naj izboljšajo prikazovanje v Google iskalniku kar bo posledično tudi povečalo prodajo. Cilj optimizacije ... Več »